הליבוט שמיר אפוי
הליבוט שמיר אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם יש לכם מלפפון חמוץ שמיר, עשב שמיר, מלח מתובל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 61%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: הליבוט אפוי ועליו קישואים, עגבנייה, שמיר ופטה, הליבוט עם רוטב שמיר לימון, ו הליבוט עם עגבנייה, תפוז ושמיר.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, המלח והפלפל.
מוסיפים הליבוט, חתיכה אחת בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מקום 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
בקערה קטנה שלבו את השמנת החמוצה, המיונז, המלפפון החמוץ, הבצל, השמיר, מיץ הלימון והמלח המתובל; מורחים באופן שווה על הליבוט.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
הליבוט בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות פרחים נוף לים רכס ן פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-67 דולר לבקבוק.
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.