קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

המבורגר

המבורגר
מתכונים דומים: המבורגר גדול המבורגר מקורי כפול דקר המבורגר קלאסי, המבורגר מחבת ארוחת ערב טרי לקחת על המבורגר עוזר, ו המבורגר חדש.

הוראות

1
מחלקים את הבשר לארבעה 6 אונקיות pucks על 1.25 אינץ 'עבה על ידי 3 אינץ' רחב. נסה להתמודד עם הבשר מעט ככל האפשר ולא לרסק אותו יחד עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מניחים את הדיסקיות על מתלה תיל ומקררים חשפו עד שאתה מוכן לטגן את ההמבורגרים שלך. זה מייבש את פני השטח של הבשר מה שהופך אותו קל יותר לקבל את השכבה הפריכה של בשר משחי על כל צד. שמן קל מחבת ברזל יצוק או מחבת על ידי הוספת שמן צמחי קטן ומפיץ אותו עם מגבת נייר, לספוג כל עודף שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
חום מעל חום בינוני גבוה. בעוד המחבת שלך הוא חימום, מלח ופלפל בשני הצדדים של ההמבורגרים שלך.כאשר המחבת שלך חם, להוסיף דיסקית בשר ומיד העליון את הבשר עם עוד מחבת ברזל יצוק קטן יותר או סיר כבד ולחץ למטה עד ההמבורגר הוא העובי הרצוי. תשאיר את הסיר שם בזמן שההמבורגר מבשל. המשקל על גבי מעודד בשר למחבת מגע, וזה איך אתה מקבל את הקרום הפריך על ההמבורגר שלך. אם אתה משתמש במחבת ויש לך מקום, חזור עם הקציצות האחרות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בואו מטגנים זה עד ההמבורגר מבושל 1/3 של הדרך במעלה הצדדים ואתה יכול לראות קרום חום כהה להרכיב שבו הבשר פוגש את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תוריד את המשקל ותהפוך את ההמבורגר. למעלה עם פרוסת גבינה ולהמשיך לטגן עד הבשר מגיע doneness הרצוי שלך (130 F לנדיר, 135 F לנדיר בינוני, 140 F עבור בינוני, ו 150 F+ עבור כל הכבוד). זכור כי המבורגר הוא נוטה יותר לזיהום מאשר כל נתח בשר בקר, כך שאם אתה באמת סומך על הקצב שלך, אתה כנראה רוצה לבשל ההמבורגר שלך לפחות בינוני. כדי להפוך את הרוטב, מוסיפים את המיונז, קטשופ, חרדל, חמוצים, רוטב חריף ופלפל שחור למעבד מזון קטן ומחית עד חלקה. כדי לבנות את ההמבורגר שלך, טוסט הלחמנייה שלך, ו למרוח כמות נדיבה של רוטב על הלחמנייה התחתונה. למעלה עם בצל ואז קציצת ההמבורגר, ואז העגבניות, ולבסוף החסה ולחמניה למעלה. אני משתמש בסדר הזה כי המשקל של ההמבורגר שומר את טבעות הבצל במקום בעוד החום מבשל אותם מעט. הגבינה שומרת על העגבניות שמחזיקות אותם במקום, והעגבניות פועלות כמבודדות, שומרות את הקציצה החמה הרחק מהחסה כדי שהיא לא תנבול.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה