המבורגר Muffaletta חייב להיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגרים Muffaletta חייב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1445 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 114 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרובולון, גלילי קייזר, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו המבורגר Muffaletta, מטבל Muffaletta, ו Muffaletta (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול כבד עם רדיד אלומיניום.
מסדרים 12 פרוסות סלאמי בשכבה אחת על תבנית האפייה.
אופים עד פרוסות סלאמי הם השחמה (כמו בייקון), צופה מקרוב כדי להבטיח שהם חומים באופן שווה, על 10 דקות. הם יהיו פריכים כפי שהם מגניבים.
מעבירים את בייקון הסלמי לסדין אפייה מצופה במגבת נייר לספוג את השמן העודף. להפריש להתקרר.
מערבבים את החזיר, בצל, שום, מלח, תיבול יווני ופלפל שחור בקערה גדולה ומערבבים רק עד בשילוב שווה, לא overmix). צור את תערובת הבשר לתוך 4 קציצות שוות קצת יותר גדול בקוטר מאשר לחמניות קייזר, כך שכאשר הם מתכווצים לאחר הבישול הם יתאימו לגלגל בצורה מושלמת.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לחום בינוני. לאחר הגריל חם, לבשל את ההמבורגרים עד המיצים לרוץ ברור וקציצות מוצקות למגע, על 6 דקות לכל צד. לא לבשל יתר על המידה או המבורגרים יהיה יבש וחסר טעם. למעלה כל המבורגר עם 2 פרוסות של גבינת פרובולון במהלך 2 הדקות האחרונות של בישול כדי להמיס את הגבינה.
הסר את ההמבורגרים לצלחת ואוהל עם נייר כסף ולאפשר לנוח במשך כמה דקות בזמן שאתה מכין את הלחמניות.
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה קטנה.
פיצול את הלחמניות לשניים וטוסט את המשטחים לחתוך בקלילות על הגריל או במחבת, ממש לפני הקציצות נעשות.
מורחים מיונז קריאולי על החצאים התחתונים של הלחמניות ומעלה עם ההמבורגרים. מעל כל המבורגר עם 3 חתיכות של בייקון סלמי, פרוסה דקה של בצל אדום, קצת חסה, ואז קצת סלט זית קצוץ.
מורחים קצת מיונז קריאולי על החלק העליון של כל גליל ולכסות את ההמבורגרים. לחץ אותו, לתפוס כמה מפיות, וליהנות!!!!!