תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגרים Muffaletta חייב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1445 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 114 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרובולון, גלילי קייזר, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו המבורגר Muffaletta, מטבל Muffaletta, ו Muffaletta (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול כבד עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסדרים 12 פרוסות סלאמי בשכבה אחת על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קייל טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד פרוסות סלאמי הם השחמה (כמו בייקון), צופה מקרוב כדי להבטיח שהם חומים באופן שווה, על 10 דקות. הם יהיו פריכים כפי שהם מגניבים.
מרכיבים שתצטרך
קייל טרי מגורר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מעבירים את בייקון הסלמי לסדין אפייה מצופה במגבת נייר לספוג את השמן העודף. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קייל טרי מגורר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
1
מערבבים את החזיר, בצל, שום, מלח, תיבול יווני ופלפל שחור בקערה גדולה ומערבבים רק עד בשילוב שווה, לא overmix). צור את תערובת הבשר לתוך 4 קציצות שוות קצת יותר גדול בקוטר מאשר לחמניות קייזר, כך שכאשר הם מתכווצים לאחר הבישול הם יתאימו לגלגל בצורה מושלמת.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Kaiser Bun
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לחום בינוני. לאחר הגריל חם, לבשל את ההמבורגרים עד המיצים לרוץ ברור וקציצות מוצקות למגע, על 6 דקות לכל צד. לא לבשל יתר על המידה או המבורגרים יהיה יבש וחסר טעם. למעלה כל המבורגר עם 2 פרוסות של גבינת פרובולון במהלך 2 הדקות האחרונות של בישול כדי להמיס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר את ההמבורגרים לצלחת ואוהל עם נייר כסף ולאפשר לנוח במשך כמה דקות בזמן שאתה מכין את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
פיצול את הלחמניות לשניים וטוסט את המשטחים לחתוך בקלילות על הגריל או במחבת, ממש לפני הקציצות נעשות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מורחים מיונז קריאולי על החצאים התחתונים של הלחמניות ומעלה עם ההמבורגרים. מעל כל המבורגר עם 3 חתיכות של בייקון סלמי, פרוסה דקה של בצל אדום, קצת חסה, ואז קצת סלט זית קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
קייל טרי מגורר
לחם אגוזי מלך וצימוקים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בלילת לחם תירס
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3
מורחים קצת מיונז קריאולי על החלק העליון של כל גליל ולכסות את ההמבורגרים. לחץ אותו, לתפוס כמה מפיות, וליהנות!!!!!