המבורגרים BLT צ'דר עם רוטב רוסי טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1118 קלוריות, 51 גרם של חלבון ו87 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך בייקון עבה, רוטב ווסטרשייר, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו המבורגר גבינת צ'דר עם רוטב רוסי טרגון, רוטב רוסי חדר תה רוסי-זה רוטב סלט ממקום עם היסטוריה עשירה, ו חדר התה הרוסי רוטב רוסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, להקציף את המיונז עם קטשופ, חומץ יין אדום, בצל, פטרוזיליה, טרגון ורוטב ווסטרשייר. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
דגני קריפיקס, מרוסקים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מסננים וחותכים את הבייקון לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4
להדליק גריל ולמלא קערה גדולה עם מי קרח. בעדינות לערבב את צ ' אק הקרקע עם סינטה הקרקע, מלח ופלפל. צור את הבשר לשישה קציצות 4 אינץ', על 1 1/4 אינץ ' עבה. לטבול את הקציצות במים הקרים ולתת להשרות במשך 30 שניות. מיד להעביר את ההמבורגרים לגריל ולהתחכך עם חלק חמאה מומסת. גריל מעל חום גבוה במשך 9 דקות עבור בשר בינוני נדיר, מפנה פעם או פעמיים צחצוח מדי פעם עם חמאה. למעלה ההמבורגרים עם הגבינה במהלך הרגע האחרון של צליה ולתת להמיס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ ' אק קרקע
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מורחים את הרוטב הרוסי על הלחמניות. מניחים את עלי החסה ואת פרוסות העגבניות על החצאים התחתונים ומעלה עם ההמבורגרים, בצל אדום ובייקון. סגור את ההמבורגרים, תחתוך לשניים ותגיש מיד.