המבורגר טונה פריך
אם יש לך שמן canolan, עירית, חרדל מתוק-חם אסיה או, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום שחור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה טחינה דבש פשתן בריא כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית אמריקאית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. נסו המבורגר טונה פריך, סלט טונה פריך, ו עוטפת טונה פריכה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הטונה במעבד מזון ודופק לטחון.
שים את הטונה בקערה ומערבבים בעירית, תמרי, שום ופלפל שחור, לפי הטעם.
מוסיפים את פירורי הפנקו ושומשום למנה רדודה. טופס תערובת הטונה לתוך 8 קציצות קטנות להתגלגל בפירורי הלחם.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הירקות.
שים את ההמבורגרים במחבת ומבשלים עד חום זהוב קלות בצד החיצוני ורוד באמצע, על 2 דקות לכל צד.
שים את ההמבורגרים על תחתית הלחמנייה. למעלה עם חסה וג ' ינג ' ר כבוש, ואז למרוח את צמרות לחמניה עם חרדל ווסאבי. מכסים עם צמרות לחמניה ומגישים עם שבבי ירקות שורש מפואר.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מרלו החתימה Darioush. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק