המבורגר סלמון כפול
המתכון סלמון כפול המבורגרים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, מלפפון-לבבות של תבלין דקל, שמיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!), המבורגרים דו-קומתיים, ו המבורגרים שעועית כפולה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף סלמון יבש לטפוח; לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. דופק מספר פעמים במעבד מזון לטחון גס, גירוד למטה הצדדים מיכל פעם או פעמיים בין פולסים. בקערה עם מזלג, מערבבים סלמון טחון עם מרק, פירורי לחם, שמיר, מלח וביצה עד תערובת מעורבב היטב.
הפוך ארבע רצועות רדיד 5 עד 6 אינץ 'רחב על ידי 10 אינץ' ארוך. מקפלים כל רצועה כדי ליצור ריבועים 5-6 אינץ', ולאחר מכן לקפל בקצוות לאטום שכבות. מעיל צד אחד של כל מרובע רדיד עם שמן צמחי. מחלקים תערובת סלמון לארבעה חלקים שווים, מניחים חלק בצד משומן של כל ריבוע רדיד, ולעצב כל אחד עגול עבה באופן שווה 4 אינץ ' רחב. אם עושים קדימה, להניח קציצות (על נייר) בשכבה אחת על צלחת, לכסות אטום, ולהירגע עד 1 יום.
מניחים קציצות סלמון על נייר על גריל ברביקיו על מיטה מוצקה של גחלים בינוניות או חום בינוני על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 4 עד 5 שניות); לכסות ברביקיו ופתוחים פתחי אוורור. לבשל קציצות עד המשרד כאשר לחוץ חיוור ורוד במרכז (לחתוך כדי לבדוק), על 10 דקות. כאשר הקציצות כמעט נעשה, להניח לחמניות, לחתוך בצד למטה, על גריל וטוסט עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מורחים את הצד הקלוי של כל לחמניה חצי עם גבינת שמנת סלמון מעושן.
שכבה תחתונה של כל לחמניה עם חסה וקציצת סלמון; למעלה עם מלפפון-לבבות של דקל להתענג ולהגדיר צמרות לחמניה במקום.
מלפפון-לבבות של דקל להתענג: בקערה, לשלב 1/2 כוס לקוביות (1/4 ב.) מלפפון אנגלי זרע, 1/2 כוס משומר לבבות דקלים, 1/4 כוס חומץ אורז, 2 כפות בצל ירוק קצוץ (כולל צמרות ירוקות), 2 כפיות סוכר, ו 1/2 כפית מלח (או לפי הטעם).
מערבבים ולתת לעמוד לפחות 5 דקות או לכסות להירגע עד 1 יום.
מגישים עם כפית מחוררת. עושה בערך 1 כוס.