אם יש לכם חיטה בולגרית, יוגורט יווני סיר, לחמניות המבורגר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: המבורגרים טלה עם רוטב צזיקי, המבורגרים טלה עם צזיקי טחון, ו המבורגרים כבש עם גבינת עיזים וצזיקי.
הוראות
1
להטות את bulghar למחבת, לכסות עם מים להרתיח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים ממש טוב מסננת, לחיצה על כל עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
כדי להפוך את tzatziki, לסחוט ולהשליך את המיץ מהמלפפון, ולאחר מכן לערבב לתוך יוגורט עם מנטה קצוצה וקצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
צזיקי
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
עבודה bulghar לתוך כבש עם תבלינים, שום (אם שימוש) ותבלינים, ואז לעצב לתוך 4 המבורגרים.
מלבק, מרלו וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי להמבורגר. מרלו יהיה מושלם עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון יין מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.