המבורגרים סלמון עם תרד וג'ינג'ר
המבורגרים סלמון עם תרד וג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לך פילה סלמון, פלפל, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו המבורגר סלמון טרי עם הויסין וג'ינג'ר (דל שומן), המבורגרים זנגביל סלמון עם בצל ירוק, ו המבורגרים סלמון הויסין עם מיונז ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סלמון לקוביות 1/4 אינץ', ואז מערבבים יחד עם תרד, בצל ירוק, זנגביל, מלח ופלפל בקערה גדולה עד בשילוב היטב.
היכו יחד ביצה לבן ורוטב סויה בקערה קטנה ומערבבים לתוך תערובת סלמון, ולאחר מכן ליצור 4 (1/2 אינץ ' עבה) קציצות.
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון עד מברשת חמה וקלילה עם שמן. לבשל קציצות, בזהירות פונה פעם אחת, עד חום זהוב מבושל דרך, 6 עד 7 דקות בסך הכל.
מגישים כל המבורגר עם 1 1/2 כפיות ג ' ינג ' ר כבוש.
* קציצות ניתן ליצור 4 שעות קדימה, מקורר על נייר שעווה מצופה גיליון אפייה, ואז מכוסה בניילון נצמד.
כל מנה מכילה כ 179 קלוריות ו 7 גרם שומן.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.