המבורגרים סראנו חריפים
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. וזה טוב. נסו סמוקי פילה עם סראנו-פפאיה סלסן וסראנו-מנטה-כוסברה צ'אטני, סלסה דה סראנו רוחו (רוטב סראנו אדום), ו דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ושמן קל באח.
מערבבים בקר טחון, בירה, פלפל סראנו, וחמאה יחד בקערה; טופס לתוך 4 קציצות.
מבשלים את ההמבורגרים על הגריל שחומם מראש במשך 5 דקות. הפוך והמשיך לבשל במשך 3 דקות. מעל כל המבורגר עם 1 פרוסת גבינת מונטריי ג ' ק ומבשלים עד המבורגרים הם כבר לא ורודים במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ 2 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).