המבורגרים עדשים-פטריות
המבורגרים עדשים פטריות עשויה להיות מה שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 154 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו פפריקה, פלפל צורם נדיב, שיבולת שועל מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו המבורגרים פטריות עדשים, המבורגרים עדשים פטריות, ו המבורגרים עדשים פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את זרעי צ ' יה ומים חמים בקערה קטנה ומניחים בצד. קוצצים את הבצל דק.
מניחים את הפטריות לתוך מעבד המזון ואת הדופק עד שהם טחונים דק. טחון את השום.
מחממים מחבת שאינה מקל על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם מתחילים להשחים, מוסיפים טיפת מים אם הם מתחילים להידבק. מערבבים את הפטריות ושום ועוד התזה של מים. מכסים ומבשלים עד הפטריות לרכך (כ 2-3 דקות), ערבוב לעתים קרובות. כאשר הפטריות התרככו, העבירו אותן למעבד המזון והוסיפו את העדשים. דופק עד העדשים משולבים רק עם הפטריות.
מוסיפים את תערובת זרעי chia ואת כל שאר החומרים ואת הדופק לשלב היטב. זה בסדר אם כמה עדשים נשארים שלמים, אבל התערובת צריכה להיות דביקה יותר מתפוררת. אם זה נראה רטוב מדי, להוסיף קצת יותר שיבולת שועל. לגרד את התערובת לתוך קערה ולהניח בצד במשך כ 15 דקות. מחממים את התנור ל-375F וממפים תבנית אפייה עם מחצלת סיליקון או עם נייר קלף. לעצב את תערובת ההמבורגר לתוך 6 קציצות, כל אחד על 3 אינץ 'רחב 3/4 אינץ' עבה.
מניחים אותם על המחבת מוכן ואופים במשך כ 30 דקות. מאז התנורים יכולים להשתנות, לבדוק אותם לאחר 25 דקות כדי לוודא שהם המשרד באמצע אבל לא בוער ולתת זמן נוסף במידת הצורך. השתמש מרית כדי להסיר את ההמבורגרים מסדין האפייה.
מגישים מיד או מקררים לשימוש מאוחר יותר.