קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

המבורגרים עדשים-פטריות

המבורגרים עדשים-פטריות
המבורגרים עדשים פטריות עשויה להיות מה שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 154 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו פפריקה, פלפל צורם נדיב, שיבולת שועל מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו המבורגרים פטריות עדשים, המבורגרים עדשים פטריות, ו המבורגרים עדשים פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את זרעי צ ' יה ומים חמים בקערה קטנה ומניחים בצד. קוצצים את הבצל דק.
מרכיבים שתצטרך
זרעי צ ' יהזרעי צ ' יה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את הפטריות לתוך מעבד המזון ואת הדופק עד שהם טחונים דק. טחון את השום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מחממים מחבת שאינה מקל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם מתחילים להשחים, מוסיפים טיפת מים אם הם מתחילים להידבק. מערבבים את הפטריות ושום ועוד התזה של מים. מכסים ומבשלים עד הפטריות לרכך (כ 2-3 דקות), ערבוב לעתים קרובות. כאשר הפטריות התרככו, העבירו אותן למעבד המזון והוסיפו את העדשים. דופק עד העדשים משולבים רק עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עדשיםעדשים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את תערובת זרעי chia ואת כל שאר החומרים ואת הדופק לשלב היטב. זה בסדר אם כמה עדשים נשארים שלמים, אבל התערובת צריכה להיות דביקה יותר מתפוררת. אם זה נראה רטוב מדי, להוסיף קצת יותר שיבולת שועל. לגרד את התערובת לתוך קערה ולהניח בצד במשך כ 15 דקות. מחממים את התנור ל-375F וממפים תבנית אפייה עם מחצלת סיליקון או עם נייר קלף. לעצב את תערובת ההמבורגר לתוך 6 קציצות, כל אחד על 3 אינץ 'רחב 3/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי צ ' יהזרעי צ ' יה
עדשיםעדשים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים אותם על המחבת מוכן ואופים במשך כ 30 דקות. מאז התנורים יכולים להשתנות, לבדוק אותם לאחר 25 דקות כדי לוודא שהם המשרד באמצע אבל לא בוער ולתת זמן נוסף במידת הצורך. השתמש מרית כדי להסיר את ההמבורגרים מסדין האפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים מיד או מקררים לשימוש מאוחר יותר.