קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

המבורגרים עדשים-פטריות

המבורגרים עדשים-פטריות
המבורגרים עדשים פטריות עשויה להיות מה שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 154 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו פפריקה, פלפל צורם נדיב, שיבולת שועל מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו המבורגרים פטריות עדשים, המבורגרים עדשים פטריות, ו המבורגרים עדשים פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את זרעי צ ' יה ומים חמים בקערה קטנה ומניחים בצד. קוצצים את הבצל דק.
מרכיבים שתצטרך
זרעי צ ' יהזרעי צ ' יה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מניחים את הפטריות לתוך מעבד המזון ואת הדופק עד שהם טחונים דק. טחון את השום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מחממים מחבת שאינה מקל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם מתחילים להשחים, מוסיפים טיפת מים אם הם מתחילים להידבק. מערבבים את הפטריות ושום ועוד התזה של מים. מכסים ומבשלים עד הפטריות לרכך (כ 2-3 דקות), ערבוב לעתים קרובות. כאשר הפטריות התרככו, העבירו אותן למעבד המזון והוסיפו את העדשים. דופק עד העדשים משולבים רק עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עדשיםעדשים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים את תערובת זרעי chia ואת כל שאר החומרים ואת הדופק לשלב היטב. זה בסדר אם כמה עדשים נשארים שלמים, אבל התערובת צריכה להיות דביקה יותר מתפוררת. אם זה נראה רטוב מדי, להוסיף קצת יותר שיבולת שועל. לגרד את התערובת לתוך קערה ולהניח בצד במשך כ 15 דקות. מחממים את התנור ל-375F וממפים תבנית אפייה עם מחצלת סיליקון או עם נייר קלף. לעצב את תערובת ההמבורגר לתוך 6 קציצות, כל אחד על 3 אינץ 'רחב 3/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי צ ' יהזרעי צ ' יה
עדשיםעדשים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מניחים אותם על המחבת מוכן ואופים במשך כ 30 דקות. מאז התנורים יכולים להשתנות, לבדוק אותם לאחר 25 דקות כדי לוודא שהם המשרד באמצע אבל לא בוער ולתת זמן נוסף במידת הצורך. השתמש מרית כדי להסיר את ההמבורגרים מסדין האפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים מיד או מקררים לשימוש מאוחר יותר.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברזרעי צ'יהזרעי צ'יה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעדשים מבושלות (ירוקות או חומות), מנוקזות היטבעדשים מבושלות (ירוקות או חומות), מנוקזות היטב1חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)0חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש3ציפורןטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות, שטףפטריות, שטף791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשיבולת שועל מיושנת (ללא גלוטן מוסמך, במידת הצורך)שיבולת שועל מיושנת (ללא גלוטן מוסמך, במידת הצורך)1( חצילים)3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות1חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש6שרימפס וורידיםפלפל שחור צורם נדיבפלפל שחור צורם נדיב22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעמילן תפוחי אדמה או עמילן תירס (ראה הערה להלן)עמילן תפוחי אדמה או עמילן תירס (ראה הערה להלן)1חתיכות טופי הית' ברמלח (אופציונלי או לפי הטעם)מלח (אופציונלי או לפי הטעם)1חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות11 כף אורגנו מיובשרוטב סויה או תמרי ללא חיטה (להשמיט ללא סויה)רוטב סויה או תמרי ללא חיטה (להשמיט ללא סויה)11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמים חמיםמים חמים