המבורגרים עוף באפלו עם רוטב גבינה כחול
אם יש לכם פלפל קאיין, גבינת שומן מופחתת מתפוררת, עוף טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו המבורגרים עוף בגבינה כחולה באפלו, המבורגר עוף בגריל עם גבינה כחולה, ו בופאלו צ'יקן בורגר עם גבינה כחולה מתובלת סלט סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח. מערבבים את השמנת החמוצה, הגבינה הכחולה ורוטב ווסטרשייר יחד בקערה קטנה; להפריש.
מערבבים את עוף הקרקע, 1/4 כוס רוטב חם, מלח סלרי, תיבול עוף, פפריקה, ופלפל קאיין יחד בקערת ערבוב עד מעורבב באופן שווה. טופס לתוך ארבע 3/4 אינץ ' עבה קציצות.
מבשלים את המבורגרים עוף על הגריל שחומם מראש 6 עד 7 דקות עד מסומן היטב. לרסס את החלק העליון לא מבושל של ההמבורגר עם ספריי בישול, ולהפוך את ההמבורגרים על פני.
מברישים את הצד המבושל עם 1 כף רוטב חריף, וממשיכים לבשל עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ 5 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
כדי להרכיב את ההמבורגרים, מניחים עלה חסה על כל תחתית רול. למעלה עם קציצת המבורגר, ואז כף על 2 כפות של רוטב גבינה כחולה, ו 2 כפות סלרי.
מניחים את החלק העליון של הגליל על גבי כדי לסיים את הכריך.