המבורגרים עמק נאפה קברנה
אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, פוקאצ'ה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים עמק נאפה קברנה, נאפה עמק בזיליקום המבורגרים מעושנים, ו עמק נאפה מוחיטו.
הוראות
מרתיחים יין בצלצלים בסיר בינוני עד מופחת 3/4 כוס, על 20 דקות.
מוסיפים 1 כף חמאה וסוכר חום; לטאטא עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס.
מערבבים 8 כפות שנותרו חמאה ורוזמרין בקערה קטנה. תניח בצד.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מערבבים בשר בקר, מלח, פלפל, ותערובת 1/4 כוס יין-שאלוט בקערה. צור בשר לארבעה ריבועים 5 אינץ ' או סיבובים.
מברשת מתלה גריל עם שמן. המבורגר גריל עד חום בתחתית, על 3 דקות. להפוך המבורגרים ומברשת עם תערובת יין שאלוט. המשך צליה המבורגרים עד מבושל כדי doneness הרצוי, מפנה צחצוח מדי פעם עם תערובת יין-שאלוט, כ 4 דקות יותר עבור בינוני-נדיר.
מפזרים גבינה לאחר התור האחרון וגריל עד גבינה נמסה.
מורחים צלעות חתוכות של לחם עם חמאת רוזמרין. גריל, לחתוך את הצד למטה, עד הזהב, על 2 דקות. סדר לחם, צד בגריל למעלה, על צלחות. חצאים תחתון העליון עם המבורגרים, ואז עגבניות וארוגולה. מכסים בחצאים העליונים של הלחם.