המבורגרים פטריות וחומוס
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו כמון טחון, פירורי לחם שלמים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המבורגרים חומוס, המבורגרים חומוס, ו המבורגרים חומוס.
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת לא מקל ומבשלים את הפטריות, שום ובצל האביב במשך 5 דקות.
מערבבים באבקת קארי, גרידת לימון ומיץ ומבשלים 2 דקות או עד שהתערובת נראית די יבשה. טיפ החוצה על צלחת כדי להתקרר מעט.
השתמש מועך תפוחי אדמה או מזלג לרסק את החומוס בקערה, משאיר כמה חתיכות שמנמן.
מוסיפים את תערובת הפטרייה ואת הפירורים, ואז לעצב לתוך 4 קציצות. מטגנים בשמן שנותר במשך 3-4 דקות בכל צד עד פריך ושחמה.
מערבבים את היוגורט עם הכמון.
מניחים חצי מאפין על כל צלחת, ואז מורחים עם היוגורט. למעלה עם ההמבורגרים, כמה חתיכות של עגבניות וטיל קטן.
יין מומלץ: Malbec, מרלו, Zinfandel
מלבק, מרלו וזינפנדל הן אפשרויות נהדרות להמבורגר. מרלו יהיה מושלם עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון יין מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alta Vista קלאסי Malbec. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Alta Vista קלאסי Malbec
המלבק הקלאסי של אלטה ויסטה מציג את האופי האמיתי של מגוון הענבים שלו. ניחוחות וטעמים טריים ואינטנסיביים של יין זה מספקים מבוא מצוין למאפיינים הטריים, פורוורד פרי ואיכות כוללת של יינות מארגנטינה. חלק מהיין מיושן באלון אמריקאי למשך 6 חודשים, לפני 3 חודשים נוספים בבקבוק.מציג ניחוחות אינטנסיביים של שזיף, דובדבן שחור ותבלינים אקזוטיים, עם הערות של קפה ווניל מחביות האלון. הטעמים על החיך טריים, עם מבנה טוב טאנינים רכים, והגימור מלא ומרוכז, עם הערות תבלינים.יין זה הוא די נגיש, כיף וקל לשתייה, מושלם עבור כל יום צריכת מזון רגוע, מזדמנים כמו כריכי פניני, פיצה ובשר בקר או אמפנדס חזיר.