קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

המבורגרים קצ'יאטור

המבורגרים קצ'יאטור
המבורגרים קצ'יאטור יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 239 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, פלפל, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 77%. נסו המבורגרים ממולאים בייקון וגבינה (המבורגרים של ג'וסי לוסי), המבורגרים טקס - מקס המבורגרים טקסוטיים-מקסיקניים, ו המבורגרים למסיבות גבינה (המכונה גם המבורגרים יהלומים) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מוציאים גבעולים מפטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2
מניחים ארבע כובעי פטריות על תבנית פטם מצופה בתרסיס בישול; מפזרים 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
3
לצלות 4 ב. מהאש במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שהם רכים; להתחמם.
4
קוצצים דק גבעולי פטריות וכובע פטריות שנותר; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ, פלפל אדום, גבינה מגורדת, רסק עגבניות, פטרוזיליה, רוטב ווסטרשייר, שום, פלפל ומלח שנותר. מפוררים תרנגול הודו מעל תערובת; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מעצבים לארבע קציצות. לצלות 4 ב. מהאש למשך 5-7 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 165 חמימות ומיצי בשר מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מניחים 1/2 כוס ארוגולה על כל כובע פטריות; מעליו קציצת הודו ופרוסת גבינה. לצלות במשך דקה 1 או עד שהגבינה נמסה. למעלה עם פרוסות עגבניות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.