המבורגרים קצ'יאטור
המבורגרים קצ'יאטור יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 239 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, פלפל, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 77%. נסו המבורגרים ממולאים בייקון וגבינה (המבורגרים של ג'וסי לוסי), המבורגרים טקס - מקס המבורגרים טקסוטיים-מקסיקניים, ו המבורגרים למסיבות גבינה (המכונה גם המבורגרים יהלומים) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מוציאים גבעולים מפטריות ומניחים בצד.
מניחים ארבע כובעי פטריות על תבנית פטם מצופה בתרסיס בישול; מפזרים 1/4 כפית מלח.
לצלות 4 ב. מהאש במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שהם רכים; להתחמם.
קוצצים דק גבעולי פטריות וכובע פטריות שנותר; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ, פלפל אדום, גבינה מגורדת, רסק עגבניות, פטרוזיליה, רוטב ווסטרשייר, שום, פלפל ומלח שנותר. מפוררים תרנגול הודו מעל תערובת; מערבבים היטב.
מעצבים לארבע קציצות. לצלות 4 ב. מהאש למשך 5-7 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 165 חמימות ומיצי בשר מתבהרים.
מניחים 1/2 כוס ארוגולה על כל כובע פטריות; מעליו קציצת הודו ופרוסת גבינה. לצלות במשך דקה 1 או עד שהגבינה נמסה. למעלה עם פרוסות עגבניות ובצל.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.