המבורגרים שעועית שחורה
גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, פארו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים שעועית שחורה, המבורגרים שעועית שחורה, ו המבורגרים שעועית שחורה.
הוראות
בסיר, לכסות את השעועית עם 2 סנטימטרים של מים. מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 1 שעה; להוסיף מים לפי הצורך כדי לשמור על השעועית מכוסה על ידי 2 אינץ'. כאשר השעועית רכה, מתבלים אותם במלח ומניחים להם לעמוד במשך 5 דקות; לנקז.
בינתיים, בסיר, מחממים 1/2 כף שמן זית.
מוסיפים את פארו ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים וקמצוץ מלח ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד הדגנים הם אל דנטה, 30 דקות.
במחבת קטנה, מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את הבצל לקוביות ומבשלים על חום מתון עד מתרכך.
מוסיפים את הפלפל האדום כתוש ושום ומבשלים עד ריחני, 2 דקות.
במעבד מזון, דופק את כל אבל 1/2 כוס שעועית מחית עבות; להעביר לקערה. מקפלים את 1/2 כוס הנותרים של שעועית, פארו, תערובת בצל, ביצים, פירורי לחם, בזיליקום, כוסברה, פלפל 1 כפית מלח. טופס את התערובת לתוך 8 קציצות. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
במחבת גדולה ולא דביקה, מחממים 1/8 אינץ ' של שמן צמחי.
מוסיפים את ההמבורגרים ומבשלים על אש מתונה, הופכים פעם אחת, עד השחמה ומחומם דרך, על 6 דקות.
תעביר את ההמבורגרים ללחמניות. למעלה עם פלפל אדום מעושן
מורחים את פרוסות הבצל, סוגרים את ההמבורגרים ומגישים.