קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

המהפך האולטימטיבי: לזניה

המהפך האולטימטיבי: לזניה
המהפך האולטימטיבי: לזניה היא מנה עיקרית של הים התיכון. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 60 אוהדים. גשו לסופר וקנו שיני שום שמנמנות, ביצה, עגבניית דובדבנים על הגפן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : המהפך האולטימטיבי: מוסקה, המהפך האולטימטיבי: המבורגרים, ו המהפך האולטימטיבי: טירמיסו.

הוראות

1
הפוך את רוטב הבשר: שמן חום במחבת גדולה, ואז עצה בבצל ומטגנים במשך 5 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים גזר ושום, ואז מטגנים במשך 2 דקות יותר. מערבבים בשני הבשר, לשבור את החזיר עם כף עץ. מבשלים מעל חום גבוה עד הבשר הוא כבר לא ורוד ומיצים משוחררים.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
יוצקים יין, לגרד את החלק התחתון של המחבת כפי שאתה מערבבים, ואז לבשל 1-2 דקות עד הנוזל מופחת. טיפ עגבניות טהורות, עגבניות 2 כפות מים, ולאחר מכן מערבבים לשבור עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים כפית אגוז מוסקט ופלפל, מכסים, ואז מבשלים במשך 1 hr, ערבוב מדי פעם. תטעם ותוסיף מלח אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מערבבים בזיליקום קרוע. רוטב יכול להיות מקורר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
בעוד הרוטב הוא רותח, להכין את השכבות האחרות. להטות את התרד לתוך קערה גדולה ויוצקים מעל מים רותחים. לאחר 30 שניות, תרד עצה לתוך מסננת ולשים מתחת למים זורמים קרים בקצרה להתקרר. לסחוט כדי להסיר עודף מים. מקציפים את הביצה בקערה, ואז מערבבים עם ריקוטה, פטרוזיליה, קמצוץ של אגוז מוסקט ופלפל. משרים את יריעות הלזניה בשכבה אחת במים רותחים במשך 5 דקות. (למרות שהחבילה אומרת לא לבשל מראש, אני מוצא שריה משפרת את המרקם.)
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
לנקז היטב.
8
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
התחל שכבות.
10
מורחים כמה כפות גדולות של רוטב בקושי לכסות את הבסיס של צלחת ovenproof (20 x 29 x 6cm עמוק). מכסים עם 2 גיליונות של לזניה, ולאחר מכן להפיץ על מחצית הרוטב שנותר. מכסים עם 2 גיליונות לזניה יותר, ואז לפזר תרד באופן שווה על פני.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
מורחים את תערובת ריקוטה על גבי לכסות עם 2 גיליונות לזניה יותר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
מורחים עם רוטב שנותר, ואז מתפזרים על מוצרלה ופרמזן כמעט כדי לכסות את הבשר. למעלה עם עגבניות שרי ופלפל, ואז לכסות באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
13
אופים עבור 35 דקות, ולאחר מכן להסיר לסכל ואופים 5-10 דקות יותר. השאירו כמה דקות, ואז לפזר עם בזיליקום ומגישים עם סלט.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1בצל, קצוץבצל, קצוץ21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות3שיני שום שמנמנות, קצוצות דקשיני שום שמנמנות, קצוצות דק250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייק רזה ישבן, גזוז של שומן, פרוס דק, ואז קצוץ דק מאודסטייק רזה ישבן, גזוז של שומן, פרוס דק, ואז קצוץ דק מאוד250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר חזיר טחוןבשר חזיר טחון1001 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספירה עגבניותפירה עגבניות400חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שזיףעגבניות שזיף1אוראו ממולאים כפוליםאגוז מוסקט טחון, בתוספת קמצוץאגוז מוסקט טחון, בתוספת קמצוץ1קומץעלי בזיליקום קרועיםעלי בזיליקום קרועים300חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תרד טריתרד טרי1שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ריקוטהריקוטה1קומץפטרוזיליה שטוחה, קצוצהפטרוזיליה שטוחה, קצוצה6גיליונות רחבים (על 175g 6oz) לא לזניה טרום קוקגיליונות רחבים (על 175g 6oz) לא לזניה טרום קוק125חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מוצרלה, רצוי באפלו, קצוץ בערךמוצרלה, רצוי באפלו, קצוץ בערך50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרמזן, מגורד בצפיפותפרמזן, מגורד בצפיפות200חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שרי על הגפןעגבניות שרי על הגפן1השארבזיליקום ועלי סלט ירוקים, להגישבזיליקום ועלי סלט ירוקים, להגיש

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ 'אנו וסנג' ובזה הם בחירות נהדרות לזניה. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.