קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

המלך סרטנים ברוטב זעפרן שקדים

המלך סרטנים ברוטב זעפרן שקדים
סרטנים המלך ברוטב שקדים זעפרן הוא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 400 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו צ'ילי, גי, גדילי זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פטריות צדפות המלך וסרטנים על אורז, מבשלים את הספר: כבש קורמן ברוטב שקדים-זעפרן, ו סרטנים, מיונז זעפרן ועשבי תיבול תינוק מעורבים.

הוראות

1
Make the sauce. Tip the cashews and almonds into a saucepan and just cover with cold water. Boil gently for 20 minutes until slightly softened. Tip the nuts and water into a food processor and blend.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
קשיוקשיו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
Heat the ghee or butter in a heavy saucepan, add the bay leaf, cardamoms and onion and fry for 8-10 minutes until golden.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
גיגי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
Add the ginger and chilli and fry for a minute until fragrant.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
4
Add the turmeric and fry until the onion turns yellow, which should take another minute. Now stir in the nut pure and cook the paste carefully, stirring regularly until yellow.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
Pour in 150ml of the fish stock and simmer for 2-3 minutes. As the sauce turns glossy, add the infused saffron, sugar and cream, sprinkle in the garam masala and season with salt. Simmer for a few more minutes. The sauce should be too thick to pour, but thin enough to spoon, so you may need to dilute it with more fish stock. (The sauce can be made up to an hour ahead.)
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
מלאי דגיםמלאי דגים
זעפרןזעפרן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
Tip the prawns into a bowl, and mix in a sprinkling of salt and all the ingredients for the first marinade. If this looks dry, add a drop of water. Set aside for 10 minutes.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
Heat the oil in a large pan and sear the prawns for 20 seconds so they curl up.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
Remove and set aside to cool.
9
Mix ingredients together for the second marinade, toss prawns in it (they can be left for up to 1 hour).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10
Preheat the oven to fan 180C/conventional 200C/gas
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
11
Pierce a long wooden skewer through the tail of each prawn and thread it through to the tip of the head. Prop the skewers on a roasting tray and roast for 6-8 minutes until lightly charred. Meanwhile, reheat the sauce and add more stock if it is too thick.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
Serve the prawns on a large plate in a pool of sauce for people to help themselves, with the extra sauce and pilau rice in bowls.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

12סרטנים גלם המלך, קלופים ורידים, ראשים הוסרו, זנבות עלסרטנים גלם המלך, קלופים ורידים, ראשים הוסרו, זנבות על11 כף אורגנו מיובש1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קשיוקשיו50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שקדים blanchedשקדים blanched22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגי או חמאהגי או חמאה1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות2תרמילי הל ירוקים, מרוסקיםתרמילי הל ירוקים, מרוסקים1בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1כפתור קטןג'ינג'ר טרי, קלוף קצוץ דקג'ינג'ר טרי, קלוף קצוץ דק1ירוק צ'ילי, קצוץירוק צ'ילי, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום1קמצוץ קטןגדילי זעפרן, חדורים 2 כפות חלב חםגדילי זעפרן, חדורים 2 כפות חלב חם1אוראו ממולאים כפוליםגלגלית זהב סוכרגלגלית זהב סוכר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקרם יחידקרם יחיד1צביטהקמצוץ של garam masalaקמצוץ של garam masala1כפתור קטןזנגביל טרי, קלופים דק מגורד או מעורבב למשחהזנגביל טרי, קלופים דק מגורד או מעורבב למשחה2שיני שום, מגורד דק מאוד או מעורבב למשחהשיני שום, מגורד דק מאוד או מעורבב למשחה1חתיכות טופי הית' ברפלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסיוגורט יוונייוגורט יווני1צביטהקמצוץ של גדילי זעפרן, ספוג 2 כפות חלב חם או מים במשך 5 דקותקמצוץ של גדילי זעפרן, ספוג 2 כפות חלב חם או מים במשך 5 דקות4תרמילי הל ירוקים 2 חתיכות של קרקע מייס יחדתרמילי הל ירוקים 2 חתיכות של קרקע מייס יחד1חתיכות טופי הית' בר3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

Shrimp on the menu? Try pairing with Pinot Grigio, Riesling, and Sauvignon Blanc. These crisp white wines work well with shrimp prepared in a variety of ways, whether grilled, fried, or in garlic sauce. One wine you could try is GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. It has 4.8 out of 5 stars and a bottle costs about 15 dollars.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.