המק והגבינה של פאולה
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, המק והגבינה של פאולה עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 558 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מקרוני מרפק, פנקו, בזיליקום ופטרוזיליה. 411 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. נסו המק והגבינה של פאולה, מק וגבינה של פאולה דין, ו 21 יום תקן ברוקולי מק וגבינה (המכונה מק וגבינה מושלמת) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מבשלים את הפסטה עד שהיא רכה.
ניקוז. בקערה קטנה שלבו את הפנקו והפטרוזיליה. הניחו בצד.
בסיר גדול על אש בינונית ממיסים את החמאה.
מוסיפים את הקמח תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה. מוסיפים את החלב בהדרגה, תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הגבינה תוך ערבוב מתמיד עד שהיא סמיכה וקרמית.
מוסיפים את המקרוני, העגבניות, הבזיליקום והמלח. כפית לתוך צלחת אפייה מוכן. למעלה עם תערובת הפנקו השמורה.
אופים עד להזהבה ומבעבעת, בערך 25 דקות.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי למקרוני וגבינה. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ליני 910 למברוסקו סקורו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![ליני 910 למברוסקו סקורו]()
ליני 910 למברוסקו סקורו
היינות של ליני ידועים ברעננותם הייחודית ובאופי היבש הקלאסי שלהם. הודות לגישה האומנותית של פאביו ליני לייצור יין מבעבע, טעמי הפירות והגרגרים האדומים הבוהקים שלהם מאוזנים על ידי מינרליות עסיסית. הגימור הנקי אך המתמשך שלהם הופך אותם לזיווג אידיאלי למגוון רחב של מטבחים.