קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

המרכיב הסודי (וניל): אמנון מצופה שקדים עם רוטב וניל

המרכיב הסודי (וניל): אמנון מצופה שקדים עם רוטב וניל
אם יש לכם חומץ יין, שאלוט, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו המרכיב הסודי (וניל): סירי קרם וניל, קאפקייקס עם מרכיב סודי-וניל, חמאה & אגוז חלץ, ו חמאה חומה וניל ועוגת שקדים עם קרם וניל חם Br (מתכונים דומים).

הוראות

1
תתחיל להכין את הבור בלאן.
מרכיבים שתצטרך
Beurre BlancBeurre Blanc
2
שים את שאלוט, חומץ, ויין בסיר בינוני. לפצל את שעועית וניל, לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את הזרעים ואת התרמיל לסיר, ומבשלים על חום בינוני עד שבקושי נשאר נוזל בסיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
לטאטא את השמנת, מעל חום נמוך, להוסיף את החמאה הקרה, קוביות, קצת בכל פעם, לטאטא כל הזמן עד הרוטב הוא עבה emulsified. תוריד את החום, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לחם ומטגנים את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מערבבים יחד את panko ושקדים. מתבלים בדגים עם מלח ופלפל, ואז חופרים בקמח. לטבול את הביצה לשטוף, ואת הקרום בתערובת panko-שקדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
חום על 1/4 כוס שמן צמחי במחבת רחבה על חום בינוני עד נצנוץ השמן. מטגנים את הדגים ב 2 קבוצות במשך כ 2 עד 3 דקות לכל צד, באמצעות מרית דגים מחורצים כדי להפוך את הדגים. אפשר לדגים לנקז על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מסננים את beurre blanc, ומגישים אותו מיד לצד הדגים החמים.
מרכיבים שתצטרך
Beurre BlancBeurre Blanc
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו