המרכיב הסודי (וניל): אמנון מצופה שקדים עם רוטב וניל
אם יש לכם חומץ יין, שאלוט, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו המרכיב הסודי (וניל): סירי קרם וניל, קאפקייקס עם מרכיב סודי-וניל, חמאה & אגוז חלץ, ו חמאה חומה וניל ועוגת שקדים עם קרם וניל חם Br (מתכונים דומים).
הוראות
תתחיל להכין את הבור בלאן.
שים את שאלוט, חומץ, ויין בסיר בינוני. לפצל את שעועית וניל, לגרד את הזרעים.
מוסיפים את הזרעים ואת התרמיל לסיר, ומבשלים על חום בינוני עד שבקושי נשאר נוזל בסיר.
לטאטא את השמנת, מעל חום נמוך, להוסיף את החמאה הקרה, קוביות, קצת בכל פעם, לטאטא כל הזמן עד הרוטב הוא עבה emulsified. תוריד את החום, ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים יחד את panko ושקדים. מתבלים בדגים עם מלח ופלפל, ואז חופרים בקמח. לטבול את הביצה לשטוף, ואת הקרום בתערובת panko-שקדים.
חום על 1/4 כוס שמן צמחי במחבת רחבה על חום בינוני עד נצנוץ השמן. מטגנים את הדגים ב 2 קבוצות במשך כ 2 עד 3 דקות לכל צד, באמצעות מרית דגים מחורצים כדי להפוך את הדגים. אפשר לדגים לנקז על מגבת נייר.
מסננים את beurre blanc, ומגישים אותו מיד לצד הדגים החמים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו