המרכיב הסודי (וניל): אמנון מצופה שקדים עם רוטב וניל
אם יש לכם חומץ יין, שאלוט, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו המרכיב הסודי (וניל): סירי קרם וניל, קאפקייקס עם מרכיב סודי-וניל, חמאה & אגוז חלץ, ו חמאה חומה וניל ועוגת שקדים עם קרם וניל חם Br (מתכונים דומים).
הוראות
1
תתחיל להכין את הבור בלאן.
מרכיבים שתצטרך
Beurre Blanc
2
שים את שאלוט, חומץ, ויין בסיר בינוני. לפצל את שעועית וניל, לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הזרעים ואת התרמיל לסיר, ומבשלים על חום בינוני עד שבקושי נשאר נוזל בסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
לטאטא את השמנת, מעל חום נמוך, להוסיף את החמאה הקרה, קוביות, קצת בכל פעם, לטאטא כל הזמן עד הרוטב הוא עבה emulsified. תוריד את החום, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
לחם ומטגנים את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מערבבים יחד את panko ושקדים. מתבלים בדגים עם מלח ופלפל, ואז חופרים בקמח. לטבול את הביצה לשטוף, ואת הקרום בתערובת panko-שקדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
( 23)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(קיבלר)
7
חום על 1/4 כוס שמן צמחי במחבת רחבה על חום בינוני עד נצנוץ השמן. מטגנים את הדגים ב 2 קבוצות במשך כ 2 עד 3 דקות לכל צד, באמצעות מרית דגים מחורצים כדי להפוך את הדגים. אפשר לדגים לנקז על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
מסננים את beurre blanc, ומגישים אותו מיד לצד הדגים החמים.
מרכיבים שתצטרך
Beurre Blanc
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.