קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

המרכיב הסודי (כורכום): טג'ין טלה מרוקאי עם כורכום, בצל וזיתים

המרכיב הסודי (כורכום): טג'ין טלה מרוקאי עם כורכום, בצל וזיתים
המרכיב הסודי (כורכום): טג'ין טלה מרוקאי עם כורכום, בצל וזיתים הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 44 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. אם יש לך כוסברה, יין, שוק כבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו המרכיב הסודי (כורכום): אפונה צהובה של ממן ובצל, המרכיב הסודי (כורכום): גובי גובי, ו 5-מרכיב לימון כורכום קינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת sauté צד גבוה על חום בינוני גבוה. מתבלים את הטלה בנדיבות במלח ופלפל. צרוב את הטלה בשמן החם עד שה זהוב חום מכל הצדדים. זה צריך לקחת בערך 10 דקות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מנמיכים את החום למדיום; מניחים את הטלה על צלחת ומניחים בצד. מיד ובזהירות מוסיפים את הבצל והשום לשמן החם, ומתבלים במלח ופלפל. Sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הם קרמל מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דַק-דַק-
3
מוסיפים את הכורכום, כמון, וקינמון לבצל, ומטגנים עד התבלינים ריחניים, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכוםכורכום
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מוסיף את היין ואת deglaze המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כאשר היין מצטמצם בכמחצית, מוסיפים את מרק הירקות ואת הזיתים. מביאים את הנוזל לרתיחה, ומוסיפים את הכבש בחזרה לסיר. לכסות, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים, מכוסה, במשך 3 שעות, הפיכת הטלה מעל פעם אחת בסיר. לאחר מכן, מבשלים חשופים במשך דקות, כדי לאפשר לרוטב להתעבות מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מגישים מעל קוסקוס למעלה עם כוסברה טרי ונענע.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)