קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

המרכיב הסודי (קוקוס): שרימפס פינה קולדה פריך

המרכיב הסודי (קוקוס): שרימפס פינה קולדה פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את המרכיב הסודי (קוקוס): שרימפס פינה קולדה פריך. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 52 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח כשר, ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: שרימפס קוקוס רזה {עם רוטב פינה קולדה!}, ארבעה מרכיבים מוארים פינה קולדה, ו 5 מרכיב פינה קולדה סורבה.

הוראות

1
למלא מחבת ברזל יצוק באמצע הדרך עם שמן, וחום מעל בינוני עד בינוני חום גבוה עד השמן מגיע 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בעוד השמן מתחמם, להקים תחנת לחם.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים שלוש קערות אחד ליד השני. בראשון, לשים את הקמח. בשני, ביצה לבן שטפו עם מים. בשלישי, הקוקוס והפנקו.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים מלח לתערובת הקמח והקוקוס, ומשלבים היטב עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
לדלות את השרימפס הראשון בקמח, אז בביצה, ולבסוף בפנקו-קוקוס, מתנער כל עודף בין צעדים. בדוק כי השמן הגיע 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את השרימפס בקבוצות של 3 או 4 לשמן החם, ומטגנים 30 עד 45 שניות בכל צד, מסתובבים פעם אחת. השרימפס יהיה פריך וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
ניקוז על מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
מתבלים את השרימפס החם במלח, ומגישים מיד עם טריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.