המרכיב הסודי (קוקוס): שרימפס פינה קולדה פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את המרכיב הסודי (קוקוס): שרימפס פינה קולדה פריך. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 52 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח כשר, ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: שרימפס קוקוס רזה {עם רוטב פינה קולדה!}, ארבעה מרכיבים מוארים פינה קולדה, ו 5 מרכיב פינה קולדה סורבה.
הוראות
למלא מחבת ברזל יצוק באמצע הדרך עם שמן, וחום מעל בינוני עד בינוני חום גבוה עד השמן מגיע 350 מעלות F.
בעוד השמן מתחמם, להקים תחנת לחם.
מניחים שלוש קערות אחד ליד השני. בראשון, לשים את הקמח. בשני, ביצה לבן שטפו עם מים. בשלישי, הקוקוס והפנקו.
מוסיפים מלח לתערובת הקמח והקוקוס, ומשלבים היטב עם מזלג.
לדלות את השרימפס הראשון בקמח, אז בביצה, ולבסוף בפנקו-קוקוס, מתנער כל עודף בין צעדים. בדוק כי השמן הגיע 350 מעלות F.
מוסיפים את השרימפס בקבוצות של 3 או 4 לשמן החם, ומטגנים 30 עד 45 שניות בכל צד, מסתובבים פעם אחת. השרימפס יהיה פריך וחום זהוב.
מתבלים את השרימפס החם במלח, ומגישים מיד עם טריזי ליים.