קושימומחה
מוכן ב40 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

המשחק של אבא מחליף הודו עם רוטב פאן מהיר

המשחק של אבא מחליף הודו עם רוטב פאן מהיר
המשחק של אבא שינוי טורקיה עם רוטב פאן מהיר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 83 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 633 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 83 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מרווה, מיורן, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. מתכונים דומים: המשחק של אבא מחליף הודו עם רוטב פאן מהיר, משחק-שינוי מלוח שיבולת שועל, ו ביג דדי צ'יפס רוטב זול.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מלח: בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את המים, המרווה, הטימין, הלימון, המלח וגרגירי הפלפל. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד להמסת המלח, והמים ריחניים. מכבים את האש ונותנים למלח להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הכניסו את ההודו לשקית צלייה, שקית ניילון גדולה או קערה גדולה מספיק כדי להתאים לה מקום למלח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
יוצקים פנימה את נוזל ההמלחה ואוטמים או מכסים. אם אין מספיק מקום לכל הנוזלים במי מלח, הקפידו לכלול לפחות את עשבי התיבול, הלימון וגרגירי הפלפל. מקררים את ההודו עד 3 ימים. כשמוכנים לבישול, הוציאו את ההודו מהמקרר וזרקו את כל הנוזלים והמוצקים המלחים. טפחו על ההודו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
בקערה קטנה, מערבבים את מיורן, מרווה, כל הפלפלים, ומלח כדי להפוך את לשפשף. משפשפים מכל צידי ההודו ומזלפים שמן. ממלאים את הטימין, המרווה והרוזמרין לחלל, יחד עם 4 משיני השום, ו -1 מרבעי הבצל האדום. אפשר לו לשבת על הדלפק במשך כ 2 שעות לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
מרז ' ורםמרז ' ורם
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
שמים בתחתית תבנית הצלייה את 2 שיני השום הנותרות, רבעי הבצל האדום והמרק.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
8
שים את ההודו על מתלה בתבנית הצלייה. תוחבים את קצות הכנף מתחת וקושרים את הרגליים יחד עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
9
מכניסים את ההודו לתנור ומורידים את האש ל -350 מעלות צלזיוס. צולים, צולים כל 30 דקות, עד שמדחום קריאה מיידי המוחדר בין הירך לגוף רושם 160 מעלות פרנהייט, בערך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
הוסף עוד מרק לתחתית התבנית כדי שהטפטופים לא יישרפו. אפשר להודו לנוח מתחת לרדיד אלומיניום עם אוהלים רופפים למשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוציאים את ההודו מהתבנית לקרש חיתוך. מסדרים את ההודו המגולף על מגש הגשה ומגישים עם רוטב מחבת מהיר.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הניחו את תבנית הצלייה על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
13
הסר מוצקים גדולים, כמו בצל או גבעולי רוזמרין, והשאיר רק את טפטופי המחבת, שיני שום מרוככות, מיצים ושומן. סובבו את המבער לחום בינוני-גבוה והוסיפו את היין. בעזרת כף עץ מגרדים את כל החלקים מתחתית תבנית הצלייה. בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
מוסיפים אותו למחבת, שוברים אותו בכף עץ, תוך ערבוב. מבשלים כ 1 דקה, ולאחר מכן לטאטא את מרק תרנגול הודו ומערבבים עד מעובה, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ושופכים אותו לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מרק טורקיהמרק טורקיה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

12שרימפס וורידיםטפטפות פאןטפטפות פאן1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם11 כף אורגנו מיובשמיורן מיובשמיורן מיובש42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6ציפורןטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא0חתיכות טופי הית' ברפלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד12שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1לימון, חצוילימון, חצוי11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל אדום, לרבעיםבצל אדום, לרבעים1גבעול רוזמריןגבעול רוזמרין11 כף אורגנו מיובשמרווה שפשוף יבשמרווה שפשוף יבש1קבוצות1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין1חבורה1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין1קבוצות2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום1חבורה2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום6קילוגרםטורקיה, קורקבנים וצוואר הוסרוטורקיה, קורקבנים וצוואר הוסרו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק טורקיה, בתוספת תוספת במידת הצורךמרק טורקיה, בתוספת תוספת במידת הצורך7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק טורקיהמרק טורקיה6בצל צהוב בינוני, קצוץחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )