המשחק של אבא מחליף הודו עם רוטב פאן מהיר
המשחק של אבא שינוי טורקיה עם רוטב פאן מהיר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 83 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 633 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 83 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מרווה, מיורן, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. מתכונים דומים: המשחק של אבא מחליף הודו עם רוטב פאן מהיר, משחק-שינוי מלוח שיבולת שועל, ו ביג דדי צ'יפס רוטב זול.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מלח: בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את המים, המרווה, הטימין, הלימון, המלח וגרגירי הפלפל. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד להמסת המלח, והמים ריחניים. מכבים את האש ונותנים למלח להתקרר.
הכניסו את ההודו לשקית צלייה, שקית ניילון גדולה או קערה גדולה מספיק כדי להתאים לה מקום למלח.
יוצקים פנימה את נוזל ההמלחה ואוטמים או מכסים. אם אין מספיק מקום לכל הנוזלים במי מלח, הקפידו לכלול לפחות את עשבי התיבול, הלימון וגרגירי הפלפל. מקררים את ההודו עד 3 ימים. כשמוכנים לבישול, הוציאו את ההודו מהמקרר וזרקו את כל הנוזלים והמוצקים המלחים. טפחו על ההודו יבש עם מגבות נייר.
בקערה קטנה, מערבבים את מיורן, מרווה, כל הפלפלים, ומלח כדי להפוך את לשפשף. משפשפים מכל צידי ההודו ומזלפים שמן. ממלאים את הטימין, המרווה והרוזמרין לחלל, יחד עם 4 משיני השום, ו -1 מרבעי הבצל האדום. אפשר לו לשבת על הדלפק במשך כ 2 שעות לבוא לטמפרטורת החדר.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
שמים בתחתית תבנית הצלייה את 2 שיני השום הנותרות, רבעי הבצל האדום והמרק.
שים את ההודו על מתלה בתבנית הצלייה. תוחבים את קצות הכנף מתחת וקושרים את הרגליים יחד עם חוט הקצב.
מכניסים את ההודו לתנור ומורידים את האש ל -350 מעלות צלזיוס. צולים, צולים כל 30 דקות, עד שמדחום קריאה מיידי המוחדר בין הירך לגוף רושם 160 מעלות פרנהייט, בערך 2 עד 3 שעות.
הוסף עוד מרק לתחתית התבנית כדי שהטפטופים לא יישרפו. אפשר להודו לנוח מתחת לרדיד אלומיניום עם אוהלים רופפים למשך כ -10 דקות.
מוציאים את ההודו מהתבנית לקרש חיתוך. מסדרים את ההודו המגולף על מגש הגשה ומגישים עם רוטב מחבת מהיר.
הניחו את תבנית הצלייה על הכיריים.
הסר מוצקים גדולים, כמו בצל או גבעולי רוזמרין, והשאיר רק את טפטופי המחבת, שיני שום מרוככות, מיצים ושומן. סובבו את המבער לחום בינוני-גבוה והוסיפו את היין. בעזרת כף עץ מגרדים את כל החלקים מתחתית תבנית הצלייה. בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח והחמאה.
מוסיפים אותו למחבת, שוברים אותו בכף עץ, תוך ערבוב. מבשלים כ 1 דקה, ולאחר מכן לטאטא את מרק תרנגול הודו ומערבבים עד מעובה, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ושופכים אותו לקערת הגשה.