קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

הנזיד של אבא

הנזיד של אבא
גשו לסופר וקנו מרק מינסטרונה, פלפל טחון, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: הדרך של אבא פשטידת רועים, מק-דאדי מקרוני וגבינה, ו צלעות ברביקיו של ביג דדי.

הוראות

1
במחבת מעל חום בינוני, לבשל את הבשר ובצל הקרקע עד בשר חום שווה בצל הם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
שמן ניקוז.
3
בסיר, מערבבים את הבשר והבצל, מרק מינסטרונה, שעועית פינטו עם פלפלים חלפיניו, ועגבניות חתוכות לקוביות וצ ' ילי ירוק. מתבלים באבקת שום, מלח מתובל ופלפל. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1/4 כוס פירורי לחם פנקו טחונים גס1/4 כוס פירורי לחם פנקו טחונים גס
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
שעועית פינטושעועית פינטו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט