הסקוטשרוס של ג'נט
המתכון Scotcheroos של ג'נט יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. אתה מקבל מתאבן שמשרת 24. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-217 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פירורי חמאה, k מיוחד, חמאת בוטנים שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ויניגרט בלנדר של ג'נט, קרמל של דודה ג'נט, ו אורז בצל של ג'נט (מתכונים דומים).
הוראות
קו 13×9 מחבת מתכת עם רדיד שאינו מקל או קו עם רדיד רגיל תרסיס עם ספריי בישול.
שים את הדגנים בקערת ערבוב גדולה ולהניח בצד.
מערבבים את הסוכר וסירופ תירס בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני כדי להמיס את הסוכר.
התערובת תלך מערפילי כדי ברור.
הסר מהחום ומערבבים בחמאת הבוטנים.
יוצקים את הדגנים ומערבבים היטב. לחץ בחוזקה לתוך pan.In קערה מעל מים רותחים בקושי או באמצעות הגדרה נמוכה על מיקרוגל, להמיס את שבבי חמאה שבבי שוקולד יחד.
יוצקים את תערובת השבב המומסת על פצפוצי ולתת שוקולד מגניב ולהגדיר. זה אמור לקחת כמה שעות. אתה יכול להאיץ את העניינים על ידי קירור, אבל הסורגים יהיה קצת יותר קשה לחתוך.כאשר להגדיר, להרים רדיד ממחבת ולהגדיר ברים על קרש חיתוך. חותכים לריבועים.קו 13×9 מחבת מתכת עם רדיד שאינו מקל או קו עם רדיד רגיל תרסיס עם ספריי בישול.