העוף הממולא של נילי
העוף הממולא של נילי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 554 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם מיץ תפוזים, פפריקה, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף וכופתאות של נילי, עוף האידיוט של נילי, ו סלט טאקו העוף של נילי (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מוסיפים את הקמח לצלחת עוגה ומתבלים במלח ופלפל, פפריקה, וקיין, מטייחים כדי לשלב. לדלות את העוף דרך הקמח, לנער את העודף.
מחממים מחבת גדולה עם שמן צמחי על חום בינוני גבוה.
מוסיף את צד עור העוף (צד בשרי) למטה ולצרוב עד חום זהוב פריך, על 3 דקות, להעיף ולהמשיך לבשל את הצד השני במשך 3 דקות נוספות.
הוסף את היין הלבן למחבת וגרד את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מוסיפים את המניה עוף, מיץ תפוזים גרידה ורוטב חם.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ומקציפים ברוטב החריף והחרדל. מביאים לרתיחה ומוסיפים את העוף והמיצים שנשארים במגש. למעלה עם השזיפים. להפחית את החום נמוך לכסות בחוזקה עם מכסה.
תן לתרנגולת לצלות ל-40 דקות.
לחשוף את העוף ולהסיר למגש הגשה. להפוך את החום גבוה ולתת את הרוטב להפחית במשך 2 עד 3 דקות. פעם התעבה, טעם לתיבול, ויוצקים את הרוטב ושזיפים מיובשים על העוף.