קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

העוף של סבתא שרדון

העוף של סבתא שרדון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל סבתא של עוף שרדון. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-614 אמרו שזה היה במקום. . אם יש לכם מיץ לימון, חצאי חזה עוף, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: מרק העוף שלי יותר טוב משל סבתא שלי., תבשיל העוף של סבתא, ו התרנגולת של סבתא אנני.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה רדודה, להכות את הביצה עם מלח, פלפל ואבקת שום 1 כפית. בצלחת נפרדת, מערבבים פירורי לחם עם 1 כפית אבקת שום וגבינת פרמזן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
אבקת שוםאבקת שום
פירורי לחםפירורי לחם
פלפלפלפל
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים יחד את החמאה מומסת ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
4
יוצקים על 2/3 של תערובת החמאה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. הטי מחבת כדי לכסות את התחתית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מורחים פטריות בשכבה זוגית בתחתית המנה. טובלים כל חזה עוף בתערובת הביצה, ואז לתוך תערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פטריותפטריות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
לחםלחם
ביצהביצה
6
מניחים על גבי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
7
טפטוף נשאר חמאה על העוף, ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
8
אופים חשופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהעוף הוא חום זהוב ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור