קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

העוף של סבתא שרדון

העוף של סבתא שרדון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל סבתא של עוף שרדון. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-614 אמרו שזה היה במקום. . אם יש לכם מיץ לימון, חצאי חזה עוף, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: מרק העוף שלי יותר טוב משל סבתא שלי., תבשיל העוף של סבתא, ו התרנגולת של סבתא אנני.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה רדודה, להכות את הביצה עם מלח, פלפל ואבקת שום 1 כפית. בצלחת נפרדת, מערבבים פירורי לחם עם 1 כפית אבקת שום וגבינת פרמזן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
אבקת שוםאבקת שום
פירורי לחםפירורי לחם
פלפלפלפל
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים יחד את החמאה מומסת ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
4
יוצקים על 2/3 של תערובת החמאה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. הטי מחבת כדי לכסות את התחתית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מורחים פטריות בשכבה זוגית בתחתית המנה. טובלים כל חזה עוף בתערובת הביצה, ואז לתוך תערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פטריותפטריות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
לחםלחם
ביצהביצה
6
מניחים על גבי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
7
טפטוף נשאר חמאה על העוף, ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
8
אופים חשופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהעוף הוא חום זהוב ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור