העוף של סבתא שרדון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל סבתא של עוף שרדון. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-614 אמרו שזה היה במקום. . אם יש לכם מיץ לימון, חצאי חזה עוף, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: מרק העוף שלי יותר טוב משל סבתא שלי., תבשיל העוף של סבתא, ו התרנגולת של סבתא אנני.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה רדודה, להכות את הביצה עם מלח, פלפל ואבקת שום 1 כפית. בצלחת נפרדת, מערבבים פירורי לחם עם 1 כפית אבקת שום וגבינת פרמזן. תניח בצד.
מערבבים יחד את החמאה מומסת ומיץ לימון.
יוצקים על 2/3 של תערובת החמאה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. הטי מחבת כדי לכסות את התחתית.
מורחים פטריות בשכבה זוגית בתחתית המנה. טובלים כל חזה עוף בתערובת הביצה, ואז לתוך תערובת פירורי הלחם.
טפטוף נשאר חמאה על העוף, ומפזרים פטרוזיליה.
אופים חשופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהעוף הוא חום זהוב ומיצים לרוץ ברור.