הפאייה הוולנסיאנית המקורית
המתכון המקורי Valencian Paellan מוכן בערך 2 שעות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 754 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. לך לחנות ותביא ירכיים עוף, פימנטון, שעועית לימה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו Paella Valencian, טארט כתום ולנסיאני, ו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר) (מתכונים דומים).
הוראות
לתבל את העוף והארנב בנדיבות עם מלח.
במחבת פאייה 16 עד 18 אינץ', מחממים את השמן על חום בינוני.
מוסיפים את העוף ואת הארנב ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את כל השעועית ומבשלים עד שהם מתחילים לרכך, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני-נמוך, להוסיף את השום, עגבניות, ו 2 צובט של מלח ומבשל, ערבוב מעת לעת, עד העגבניות כהה לגוון עמוק יותר של אדום, 10 עד 15 דקות.
מערבבים את החלזונות (אם משתמשים), מפזרים את הפימנט, ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, וממשיכים להרתיח במשך 10 דקות, או עד הבשר והשעועית רכים.
מוסיפים את הזעפרן (אם אתה לא משתמש חלזונות) רוזמרין. טעם למלח ולהתאים את התיבול לפי הצורך. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה.
מפזרים את האורז. עם כף עץ, לבדוק את המחבת כדי לוודא את האורז מופץ באופן שווה. אל תערבבי שוב.
מבשלים, חשופים, במשך 10 דקות מעל חום גבוה, ואז להפחית אותו נמוך ומבשלים במשך 8 דקות נוספות, או עד הנוזל נספג והאורז הוא אל פונטו, עם רק ביס אליו.
הסר את הפאייה מהחום, לכסות עם מגבות נייר, ולתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;