קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

הפאייה הוולנסיאנית המקורית

הפאייה הוולנסיאנית המקורית
המתכון המקורי Valencian Paellan מוכן בערך 2 שעות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 754 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. לך לחנות ותביא ירכיים עוף, פימנטון, שעועית לימה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו Paella Valencian, טארט כתום ולנסיאני, ו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לתבל את העוף והארנב בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
2
במחבת פאייה 16 עד 18 אינץ', מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את העוף ואת הארנב ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את כל השעועית ומבשלים עד שהם מתחילים לרכך, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני-נמוך, להוסיף את השום, עגבניות, ו 2 צובט של מלח ומבשל, ערבוב מעת לעת, עד העגבניות כהה לגוון עמוק יותר של אדום, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים את החלזונות (אם משתמשים), מפזרים את הפימנט, ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, וממשיכים להרתיח במשך 10 דקות, או עד הבשר והשעועית רכים.
מרכיבים שתצטרך
אסקרגואסקרגו
6
מוסיפים את הזעפרן (אם אתה לא משתמש חלזונות) רוזמרין. טעם למלח ולהתאים את התיבול לפי הצורך. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אסקרגואסקרגו
7
מפזרים את האורז. עם כף עץ, לבדוק את המחבת כדי לוודא את האורז מופץ באופן שווה. אל תערבבי שוב.
מרכיבים שתצטרך
8
מבשלים, חשופים, במשך 10 דקות מעל חום גבוה, ואז להפחית אותו נמוך ומבשלים במשך 8 דקות נוספות, או עד הנוזל נספג והאורז הוא אל פונטו, עם רק ביס אליו.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר את הפאייה מהחום, לכסות עם מגבות נייר, ולתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;