קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות5
ציון בריאות1
מגזין

הפוך מראש קצפת

הפוך מראש קצפת
איפור מראש קצפת היא ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. לכי לחנות וקחי עמילן תירס, סוכר מגורען, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו הפוך מראש קצפת תפוחי אדמה מתוקים, שמנת חמוצה לפנים ופירה צ'ייב, ו הפוך קדימה גבינת שמנת שום פירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הסוכר ואת קורנפלור בסיר קטן. תוך ערבוב כל הזמן, יוצקים 3/4 כוס של הקרם.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים את המחבת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה (זה יהיה גבשושי, אבל יהיה להחליק).
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהחום, מערבבים את הוניל, ולתת מגניב לחלוטין, כ 45 דקות. בינתיים, מניחים את 2 1/4 כוסות הנותרים קרם בקערה של מערבל לעמוד להכניס למקרר.כאשר תערובת קורנפלור יש מקורר, להתאים את הקערה הצוננת של שמנת על מערבל לעמוד. באמצעות הקובץ המצורף whisk, לטאטא על מהירות בינונית עד מסלולים מתחילים להראות בקרם, על 2 דקות. עם המיקסר עדיין על, לאט להוסיף את תערובת קורנפלור ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות טופס, על 1 עד 2 דקות יותר. את הקצפת ניתן לקרר במיכל אטום לאוויר למשך עד 3 ימים או להשאיר בטמפרטורת החדר עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
עמילן תירסעמילן תירס
ונילוניל
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה