הפוך קדימה Ooey-לחמניות דביקות
הפוך קדימה Ooey-דביק לחמניות עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 187 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם אידית חלב רזה, סירופ תירס, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Ooey-דביק לחמניות קינמון, דביק, דביק, דביק, דביק Paleo לחמניות קינמון, ו מטבל פיצה דביק.
הוראות
ממיסים שמרים 1 כפית סוכר מגורען ב 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה; בואו לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים 3/4 כוסות קמח, 1/4 כוס סוכר מגורען, אגוז מוסקט, ומלח במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד מעורבב.
שלב 2/3 כוס חלב, 1/4 כוס מים, וביצה. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת חלב תערובת שמרים דרך מצנח מזון; תהליך עד הבצק יוצר כדור. תהליך למשך דקה נוספת. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מערבבים 1/3 כוס חלב, 1 כוס סוכר חום, סירופ תירס, ומרגרינה בסיר קטן; מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד.
הסר מהחום. מחלקים פקאנים באופן שווה בין 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות מצופה ספריי בישול. למעלה כל אחד עם חצי תערובת סוכר חום.
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות.
רול לתוך מלבן 24 x 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות; מעיל כל משטח הבצק עם ספריי בישול.
מערבבים 1/4 כוס סוכר חום וקינמון בקערה קטנה; מפזרים באופן שווה על הבצק. החל עם צד ארוך, להפשיל ג ' לי רול אופנה; צביטה תפר לאטום (לא לאטום את הקצוות של רול).
חותכים את הגליל לפרוסות 24 (1 אינץ'), באמצעות חוט או חוט דנטלי. מסדרים 12 פרוסות, חותכים צדדים למעלה, בכל מחבת. מכסים בניילון נצמד מצופה בתרסיס בישול, ומניחים למקרר לעלות 8 עד 24 שעות או עד להכפלת גודלו.
אופים לחמניות ב 375 במשך 23 דקות. תריץ סכין בקצוות החיצוניים של המחבתות.
מניחים צלחת במהופך על גבי מחבת; הפוך על צלחת.
מערבבים תערובת שמרים, 3 כוסות קמח, סוכר מגורען, אגוז מוסקט, ומלח בקערה.
מוסיפים 2/3 כוס חלב, 1/4 כוס מים, וביצה. הכה במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים. המשך לשלב