קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות1
ציון בריאות20
מגזין

הפוך קדימה רוטב

הפוך קדימה רוטב
הפוך מראש רוטב יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 189 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שום, חצי חצי, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו רוטב איפור מראש, רוטב איפור מראש, ו רוטב איפור מראש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקמו מתלה בשליש התחתון של התנור וחיממו מראש את התנור ל-375F.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מניחים את הגזר, סלרי, בצל ושום בתנור הולנדי גדול ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
אופים את הירקות, חשוף, ערבוב אותם פעם או פעמיים, עד שהם מכרז משחימים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
4
מעבירים את התנור ההולנדי לתנור העליון.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מוסיפים את המניה ו 3 כוסות מים חמים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
6
מוסיפים את עלי המפרץ ואת עיטורי העוף והצוואר. להפחית את החום נמוך ולתת להתבשל עד הנוזל מצטמצם כ 3 כוסות, 1 עד 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות הודוקציצות הודו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסננים את המניה דרך מסננת לתוך סיר בגודל בינוני, לחיצה קשה על מוצקים כדי לחלץ את כל הנוזל. זרוק את המוצקים. אם אתם מתכננים להוסיף את שאריות הפאן טורקיה, לקרר את המניה מופחתת, מכוסה, עד שאתה מוכן להמשיך.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
8
מניחים 1 כוס של המניה המתוחה בקערה בגודל בינוני ומוסיפים את חצי וחצי וקמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
9
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מניחים את הסיר עם המניה הנותרת על חום גבוה ומביאים לרתיחה (ראה הערות). מערבבים בתערובת הקמח. להפחית את החום נמוך ולתת להתבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב מתעבה ואת הטעם הגולמי של הקמח מבשל את, על 15 דקות. אם הרוטב עבה מדי, מוסיפים עוד חצי וחצי או מים. אם זה לא עבה מספיק, להוסיף 1 כף יותר קמח ולתת את הרוטב לבשל במשך 3 עד 5 דקות יותר. טעם לתיבול, הוספת מלח ו / או פלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
11
אם אתה לא מתכנן להגיש את הרוטב מיד, להעביר אותו מיכל נקי ולתת לו להתקרר. הרוטב יכול להיות בקירור, מכוסה, עד 2 ימים. לחמם מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
מאמר var
13
Type_27_data = {};
14
מאמר
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;