הפיני האהוב עלינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת piã±האהוב שלנו על ניסיון. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 3309 קלוריות, 303 גרם חלבון ו 81 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חלב, בצל, בשר טחון רזה במיוחד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב plantains אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פלנטיין עם אבוקדו חמאה כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: BLT מועדף, עוגת אפרסק אהובה, ו עוגת הגבינה האהובה עליי.
הוראות
חותכים plantains לאורך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
חום 2 כף. ההלבשה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
להוסיף חצי plantains; לבשל 1-1/2 דקות. בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים.
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם. חזור עם 2 כף. של ההלבשה הנותרים plantains הנותרים.
מוסיפים פלפלים, בצל, זיתים, שום, כוס כוס כוסברה 1/4 ורוטב שנותר למחבת; מבשלים ומערבבים על חום בינוני 5 דקות. או עד שהירקות יהיו רכים. מערבבים בשר, רוטב עגבניות ותבלינים. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם; מבשלים על חום בינוני-נמוך 10 דקות. או עד הבשר נעשה, ערבוב מדי פעם.
שכבה מחצית כל אחד plantains, תערובת בשר, שעועית וגבינה בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; שכבות חוזרות. מקציפים ביצים שלמות, חלבונים וחלב עם מקציף עד מעורבב; לשפוך על מרכיבים בתבנית אפייה. כיסוי.
אופים 30 דקות. או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.