הפסטה של ג'סטין סמילי עם שיטאקי, אפונה וגבינת עיזים (Il Buco Alimentari e Vineria)
גשו לסופר וקנו מיץ לימון, יין, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה מחיטה מלאה עם אפוני אביב, נענע וגבינת עיזים, פסטת אביב שמנת עם פטריות שיטאקה ואפונה, ו שיטאקה & גבינת עיזים טארט כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל את lasagnette עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי הבישול.
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה וזורקים עם 2 כפיות שמן זית.
בסיר בינוני של מים רותחים מומלחים, blanch את האפונה עד פריך במכרז, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את האפונה לצלחת כדי להתקרר.
הוסף את האספרגוס לסיר ואת blanch עד שהם פריך במכרז, על 2 דקות.
מסננים את האספרגוס ומוסיפים אותם לאפונה.
מחממים את המטגן וחמאה צלחת אפייה רדודה בגודל 9 על 13 אינץ'. במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את 3 כפות שמן הזית שנותרו עד מנצנץ.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, מערבבים מדי פעם, עד להשחמה, כ -5 דקות.
מוסיפים את שאלוט, טימין ואת 2 כפות חמאה ומבשלים, ערבוב, עד החמאה נמסה ואת שאלוט מתרככים, כ 3 דקות. מערבבים ביין ומיץ לימון.
הסר מהחום; מערבבים בגבינת העז עד מומסת.
מקפלים את האספרגוס, אפונה, מנטה ו 1/4 כוס Parmigiano לרוטב ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיף את הפסטה ואת מי הבישול השמורים וזורק עד מצופה היטב.
מעבירים את הפסטה לתבנית האפייה המוכנה ומפזרים את 1/4 כוס הפרמז ' ן הנותרת. לטגן את lasagnette 6 סנטימטרים מהחום עד מוזהב קל מבעבע, 3 עד 5 דקות.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
זיווג יין: מינרלי איטלקי לבן: 2011 Palazzone Orvieto