קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

הפסטה של ג'סטין סמילי עם שיטאקי, אפונה וגבינת עיזים (Il Buco Alimentari e Vineria)

הפסטה של ג'סטין סמילי עם שיטאקי, אפונה וגבינת עיזים (Il Buco Alimentari e Vineria)
גשו לסופר וקנו מיץ לימון, יין, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה מחיטה מלאה עם אפוני אביב, נענע וגבינת עיזים, פסטת אביב שמנת עם פטריות שיטאקה ואפונה, ו שיטאקה & גבינת עיזים טארט כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל את lasagnette עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה וזורקים עם 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
בסיר בינוני של מים רותחים מומלחים, blanch את האפונה עד פריך במכרז, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את האפונה לצלחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
הוסף את האספרגוס לסיר ואת blanch עד שהם פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מסננים את האספרגוס ומוסיפים אותם לאפונה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מחממים את המטגן וחמאה צלחת אפייה רדודה בגודל 9 על 13 אינץ'. במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את 3 כפות שמן הזית שנותרו עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
8
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, מערבבים מדי פעם, עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
מוסיפים את שאלוט, טימין ואת 2 כפות חמאה ומבשלים, ערבוב, עד החמאה נמסה ואת שאלוט מתרככים, כ 3 דקות. מערבבים ביין ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
הסר מהחום; מערבבים בגבינת העז עד מומסת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
11
מקפלים את האספרגוס, אפונה, מנטה ו 1/4 כוס Parmigiano לרוטב ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12
מוסיף את הפסטה ואת מי הבישול השמורים וזורק עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
מעבירים את הפסטה לתבנית האפייה המוכנה ומפזרים את 1/4 כוס הפרמז ' ן הנותרת. לטגן את lasagnette 6 סנטימטרים מהחום עד מוזהב קל מבעבע, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
14
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
15
זיווג יין: מינרלי איטלקי לבן: 2011 Palazzone Orvieto
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)