קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

הפסטה של דוד טאניס עם דיונון ושעועית לבנה

הפסטה של דוד טאניס עם דיונון ושעועית לבנה
הפסטה של דיוויד טאניס עם דיונון ושעועית לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 896 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 58 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם ספגטי, דיונון, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוגת התרד של דוד טאניס, סלט פארו עם דיונון, שעועית לבנה ושעועית ירוקה, ו שעועית לבנה עם דיונון, ארוגולה ועגבניות שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים, שומרים קצת מי בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
כאשר הפסטה היא על בישול חצי גמור, שמן חום במחבת נירוסטה 12 אינץ ' על חום גבוה עד עישון. בזהירות להוסיף דיונון. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומבשלים במשך 30 שניות, ואז מוסיפים את השום, פתיתי פלפל אדום, ומרג ' ורם ומערבבים היטב. מבשלים עד דיונון הוא רק מבושל דרך אבל לא גומי ו ארומטיקה הם ריחני, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דיונוןדיונון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף שעועית לבנה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנהשעועית לבנה
5
מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת וזורקים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח, מוסיפים את מיץ הלימון, ומוסיפים כמה מי בישול פסטה לפי הצורך כדי להרטיב את המנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים באופן מיידי.