קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

הקיש או פרומאג' של מאדאם קיש

הקיש או פרומאג' של מאדאם קיש
קיש של מאדאם Au Fromage יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך אגוז מוסקט - אופציונלי, ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קיש לוריין Au Fromage, קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), ו קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש).

הוראות

1
מרדדים את המאפה כדי להתאים זכוכית 10-1 / 2 אינץ ' או צלחת עוגת מתכת (לא נשלף התחתון). מקמט את הקצוות, לתקוע את התחתונה עם מזלג או קצה של סכין חדה, ומניח את המאפה במקפיא במשך 30 דקות. מחממים את התנור ל 218°. קו המאפה עם רדיד אלומיניום ומשקולות מאפה ואופים בשליש התחתון של התנור עד המאפה הוא זהוב בקצוות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
הסר מהתנור ולהסיר את רדיד אלומיניום ומשקולות מאפה. החזירו את המאפה לתנור כדי לאפות עד שהתחתית זהובה, עוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מהתנור ושמורה. בקערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, ואת החלב עד מעורבב היטב. מתבלים עם מלח ופלפל, ואז מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהיא מעורבבת, הופכים את התערובת למאפה אפוי מראש, ומפיצים את הגבינה באופן שווה על תחתית המאפה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מפזרים את החלק העליון עם אגוז מוסקט אם השתמשת גבינה שוויצרית, ואופים במרכז התנור עד המילוי הוא זהוב ונפוח, והוא אפוי לחלוטין, כ -30 דקות. כדי לבדוק את העדינות, לנער את הקיש-אם הוא מוצק ללא בריכה של מילוי לא מבושל במרכז, זה נעשה. אתה יכול גם לתקוע להב סכין חד למרכז המילוי ואם זה יוצא נקי, הקיש הוא אפוי דרך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מוציאים את הקיש מהתנור ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
כדי להכין קיש בייקון וגבינה (קורא אחד הזכיר לי כי אלזס הוא הבית של הקיש, אשר ראוי לשמו יש בייקון, לא חזיר, בו - חזיר הוא וריאציה נורמנדי), להסיר את הקליפה מ 4 אונקיות סלאב באיכות טובה, ולחתוך אותו לפרוסות עבות, ואז לחתוך את הפרוסות במחצית, לאורך, ו 1/4 אינץ פרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון סלאבבייקון סלאב
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2
מניחים אותם במחבת כבדה על אש בינונית ומבשלים את הבייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים אותו על צלחת נייר מגבת מכוסה, ומפזרים אותו על המאפה מראש אפוי לפני הוספת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1
לקלף וחצי בצל צהוב בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
2
חותכים אותו ברבעונים ואז פורסים את נייר הבצל דק. ממיסים 1 כף חמאה בתחתית מחבת כבדה על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומערבבים, מתבלים קלות במלח, מכסים ומבשלים עד שהבצל רך מאוד ושקוף, ורק מעט משחימים בקצוות, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר אותם מהחום, והתפשט על המאפה מראש לפני הוספת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Superieur Chateau Haut Gaudin בורדו עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
עם צבע אודם כהה, יין זה הוא רך, מבטא גמישות רבה ואלגנטיות, עם הערות פירותי להיזכר ענבים בשלים. בקיצור,יין ללוות כל ארוחה בשמחה. בגלל התכונות העיקריות שלה, רעננות ועדינות, מומלץ לשתות בתוך 2 או 3 שנים.