הקיש או פרומאג' של מאדאם קיש
קיש של מאדאם Au Fromage יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך אגוז מוסקט - אופציונלי, ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קיש לוריין Au Fromage, קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), ו קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש).
הוראות
מרדדים את המאפה כדי להתאים זכוכית 10-1 / 2 אינץ ' או צלחת עוגת מתכת (לא נשלף התחתון). מקמט את הקצוות, לתקוע את התחתונה עם מזלג או קצה של סכין חדה, ומניח את המאפה במקפיא במשך 30 דקות. מחממים את התנור ל 218°. קו המאפה עם רדיד אלומיניום ומשקולות מאפה ואופים בשליש התחתון של התנור עד המאפה הוא זהוב בקצוות, על 15 דקות.
הסר מהתנור ולהסיר את רדיד אלומיניום ומשקולות מאפה. החזירו את המאפה לתנור כדי לאפות עד שהתחתית זהובה, עוד 5 דקות.
הסר מהתנור ושמורה. בקערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, ואת החלב עד מעורבב היטב. מתבלים עם מלח ופלפל, ואז מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהיא מעורבבת, הופכים את התערובת למאפה אפוי מראש, ומפיצים את הגבינה באופן שווה על תחתית המאפה.
מפזרים את החלק העליון עם אגוז מוסקט אם השתמשת גבינה שוויצרית, ואופים במרכז התנור עד המילוי הוא זהוב ונפוח, והוא אפוי לחלוטין, כ -30 דקות. כדי לבדוק את העדינות, לנער את הקיש-אם הוא מוצק ללא בריכה של מילוי לא מבושל במרכז, זה נעשה. אתה יכול גם לתקוע להב סכין חד למרכז המילוי ואם זה יוצא נקי, הקיש הוא אפוי דרך.
מוציאים את הקיש מהתנור ומגישים מיד.
כדי להכין קיש בייקון וגבינה (קורא אחד הזכיר לי כי אלזס הוא הבית של הקיש, אשר ראוי לשמו יש בייקון, לא חזיר, בו - חזיר הוא וריאציה נורמנדי), להסיר את הקליפה מ 4 אונקיות סלאב באיכות טובה, ולחתוך אותו לפרוסות עבות, ואז לחתוך את הפרוסות במחצית, לאורך, ו 1/4 אינץ פרוסות עבות.
מניחים אותם במחבת כבדה על אש בינונית ומבשלים את הבייקון עד שהוא פריך.
מסננים אותו על צלחת נייר מגבת מכוסה, ומפזרים אותו על המאפה מראש אפוי לפני הוספת פודינג.
לקלף וחצי בצל צהוב בגודל בינוני.
חותכים אותו ברבעונים ואז פורסים את נייר הבצל דק. ממיסים 1 כף חמאה בתחתית מחבת כבדה על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומערבבים, מתבלים קלות במלח, מכסים ומבשלים עד שהבצל רך מאוד ושקוף, ורק מעט משחימים בקצוות, 10-15 דקות.
הסר אותם מהחום, והתפשט על המאפה מראש לפני הוספת פודינג.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Superieur Chateau Haut Gaudin בורדו עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur]()
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
עם צבע אודם כהה, יין זה הוא רך, מבטא גמישות רבה ואלגנטיות, עם הערות פירותי להיזכר ענבים בשלים. בקיצור,יין ללוות כל ארוחה בשמחה. בגלל התכונות העיקריות שלה, רעננות ועדינות, מומלץ לשתות בתוך 2 או 3 שנים.