קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

הקיש או פרומאג' של מאדאם קיש

הקיש או פרומאג' של מאדאם קיש
קיש של מאדאם Au Fromage יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך אגוז מוסקט - אופציונלי, ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קיש לוריין Au Fromage, קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), ו קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש).

הוראות

1
מרדדים את המאפה כדי להתאים זכוכית 10-1 / 2 אינץ ' או צלחת עוגת מתכת (לא נשלף התחתון). מקמט את הקצוות, לתקוע את התחתונה עם מזלג או קצה של סכין חדה, ומניח את המאפה במקפיא במשך 30 דקות. מחממים את התנור ל 218°. קו המאפה עם רדיד אלומיניום ומשקולות מאפה ואופים בשליש התחתון של התנור עד המאפה הוא זהוב בקצוות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
הסר מהתנור ולהסיר את רדיד אלומיניום ומשקולות מאפה. החזירו את המאפה לתנור כדי לאפות עד שהתחתית זהובה, עוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מהתנור ושמורה. בקערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, ואת החלב עד מעורבב היטב. מתבלים עם מלח ופלפל, ואז מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהיא מעורבבת, הופכים את התערובת למאפה אפוי מראש, ומפיצים את הגבינה באופן שווה על תחתית המאפה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מפזרים את החלק העליון עם אגוז מוסקט אם השתמשת גבינה שוויצרית, ואופים במרכז התנור עד המילוי הוא זהוב ונפוח, והוא אפוי לחלוטין, כ -30 דקות. כדי לבדוק את העדינות, לנער את הקיש-אם הוא מוצק ללא בריכה של מילוי לא מבושל במרכז, זה נעשה. אתה יכול גם לתקוע להב סכין חד למרכז המילוי ואם זה יוצא נקי, הקיש הוא אפוי דרך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מוציאים את הקיש מהתנור ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
כדי להכין קיש בייקון וגבינה (קורא אחד הזכיר לי כי אלזס הוא הבית של הקיש, אשר ראוי לשמו יש בייקון, לא חזיר, בו - חזיר הוא וריאציה נורמנדי), להסיר את הקליפה מ 4 אונקיות סלאב באיכות טובה, ולחתוך אותו לפרוסות עבות, ואז לחתוך את הפרוסות במחצית, לאורך, ו 1/4 אינץ פרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון סלאבבייקון סלאב
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2
מניחים אותם במחבת כבדה על אש בינונית ומבשלים את הבייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסננים אותו על צלחת נייר מגבת מכוסה, ומפזרים אותו על המאפה מראש אפוי לפני הוספת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1
לקלף וחצי בצל צהוב בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
2
חותכים אותו ברבעונים ואז פורסים את נייר הבצל דק. ממיסים 1 כף חמאה בתחתית מחבת כבדה על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומערבבים, מתבלים קלות במלח, מכסים ומבשלים עד שהבצל רך מאוד ושקוף, ורק מעט משחימים בקצוות, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר אותם מהחום, והתפשט על המאפה מראש לפני הוספת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Superieur Chateau Haut Gaudin בורדו עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
עם צבע אודם כהה, יין זה הוא רך, מבטא גמישות רבה ואלגנטיות, עם הערות פירותי להיזכר ענבים בשלים. בקיצור,יין ללוות כל ארוחה בשמחה. בגלל התכונות העיקריות שלה, רעננות ועדינות, מומלץ לשתות בתוך 2 או 3 שנים.