קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

הקערה הטבעונית הגדולה

הקערה הטבעונית הגדולה
הקערה הטבעונית הגדולה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 904 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו קינואה, כרוב סגול, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב זרעי קנבוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חלומות מתוקים עוגיות קנבוס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: קערת פלאפל [טבעוני], אגרול טבעוני בקערה, ו קערה קובנית טבעונית.

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F וממפים שני גליונות אפייה גדולים בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את הבטטה הקצוצה על סדין אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
טפטוף עם 1/2 כף שמן או כך ולזרוק את תפוחי האדמה עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1
מסננים ושוטפים את החומוס ולאחר מכן מניחים על מגבת תה גדולה וטופחים עד יבש לחלוטין. זרוק כל עורות שנופלים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
להעביר את החומוס אל תבנית האפייה טפטוף עם 1/2 כפית שמן. לשפשף אותם עם הידיים שלך עד מצופה קל. מפזרים בנדיבות מלח ים תבואה בסדר ותבלינים האהובים עליכם. אני אוהב להשתמש אבקת שום, אבקת צ ' ילי, כמון, קאיין, ומלח. לזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים גם את תפוחי האדמה המתוקים וגם את החומוס בתנור שחומם מראש. צלי במשך 15 דקות ב 204° ולאחר מכן להסיר את שניהם. תהפכו את הבטטות ותתגלגלו בעדינות סביב החומוס.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים בחזרה בתנור עוד 15 דקות בערך, צופה מקרוב במהלך 5 הדקות האחרונות. כאשר החומוס הוא זהב ואת תפוחי אדמה מתוקים הם משחימים קלות על החלק התחתון מזלג במכרז, הם מוכנים לצאת.בינתיים, לבשל את הקינואה בזמן הקלייה קורה. במסננת רשת דקה, לשטוף את הקינואה ולאחר מכן למקם בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים 1.5 כוסות מים ומערבבים. מביאים את התערובת לרתיחה נמוכה ולאחר מכן להפחית את החום נמוך / בינוני לכסות עם מכסה. מבשלים, מכוסה, במשך כ 14-17 דקות (אתה יכול לבדוק אחרי 13 דקות), עד שכל המים נספגים ואת קינואה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1
מוסיפים כמה חופנים של ירקות לקערה רדודה גדולה. היה לי קצת סלט כרוב הטוב ביותר שאריות אז השתמשתי כי לבסיס שלי. כאשר הירקות הקלויים וחומוס נעשים, לאפשר את החומוס להתקרר במשך 5 דקות ולאחר מכן להוסיף אותם על הסלט ואחריו אבוקדו פרוס, חומוס, ירקות גרוסים, זרעי קנבוס. ראה תמונה עבור איך אני מצופה זה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קנבוסזרעי קנבוס
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ירוקירוק
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מגישים מיד וליהנות! אתה יכול להשתמש להתלבש אם אתה רוצה, אבל אני בדרך כלל לא טורח. אם יש לך שאריות בטטה וחומוס קלוי, אתה יכול למקם אותם במקרר. מחממים בתנור ב 204° במשך כ 5-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®