קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

הקערה הטבעונית הגדולה

הקערה הטבעונית הגדולה
הקערה הטבעונית הגדולה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 904 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו קינואה, כרוב סגול, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב זרעי קנבוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חלומות מתוקים עוגיות קנבוס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: קערת פלאפל [טבעוני], אגרול טבעוני בקערה, ו קערה קובנית טבעונית.

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F וממפים שני גליונות אפייה גדולים בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את הבטטה הקצוצה על סדין אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
3
טפטוף עם 1/2 כף שמן או כך ולזרוק את תפוחי האדמה עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
1
מסננים ושוטפים את החומוס ולאחר מכן מניחים על מגבת תה גדולה וטופחים עד יבש לחלוטין. זרוק כל עורות שנופלים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
להעביר את החומוס אל תבנית האפייה טפטוף עם 1/2 כפית שמן. לשפשף אותם עם הידיים שלך עד מצופה קל. מפזרים בנדיבות מלח ים תבואה בסדר ותבלינים האהובים עליכם. אני אוהב להשתמש אבקת שום, אבקת צ ' ילי, כמון, קאיין, ומלח. לזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מניחים גם את תפוחי האדמה המתוקים וגם את החומוס בתנור שחומם מראש. צלי במשך 15 דקות ב 204° ולאחר מכן להסיר את שניהם. תהפכו את הבטטות ותתגלגלו בעדינות סביב החומוס.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים בחזרה בתנור עוד 15 דקות בערך, צופה מקרוב במהלך 5 הדקות האחרונות. כאשר החומוס הוא זהב ואת תפוחי אדמה מתוקים הם משחימים קלות על החלק התחתון מזלג במכרז, הם מוכנים לצאת.בינתיים, לבשל את הקינואה בזמן הקלייה קורה. במסננת רשת דקה, לשטוף את הקינואה ולאחר מכן למקם בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים 1.5 כוסות מים ומערבבים. מביאים את התערובת לרתיחה נמוכה ולאחר מכן להפחית את החום נמוך / בינוני לכסות עם מכסה. מבשלים, מכוסה, במשך כ 14-17 דקות (אתה יכול לבדוק אחרי 13 דקות), עד שכל המים נספגים ואת קינואה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1
מוסיפים כמה חופנים של ירקות לקערה רדודה גדולה. היה לי קצת סלט כרוב הטוב ביותר שאריות אז השתמשתי כי לבסיס שלי. כאשר הירקות הקלויים וחומוס נעשים, לאפשר את החומוס להתקרר במשך 5 דקות ולאחר מכן להוסיף אותם על הסלט ואחריו אבוקדו פרוס, חומוס, ירקות גרוסים, זרעי קנבוס. ראה תמונה עבור איך אני מצופה זה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קנבוסזרעי קנבוס
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ירוקירוק
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מגישים מיד וליהנות! אתה יכול להשתמש להתלבש אם אתה רוצה, אבל אני בדרך כלל לא טורח. אם יש לך שאריות בטטה וחומוס קלוי, אתה יכול למקם אותם במקרר. מחממים בתנור ב 204° במשך כ 5-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה