קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הקפאת עוגיות ושמנת

הקפאת עוגיות ושמנת
מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. לכי לחנות ותאספי את גבינת השמנת של פילדלפיה, וניל, שוקולד חצי מתוק של בייקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו קרם תות להקפיא: לשרת אותו בדרך שלך, הקפאת גלידת קוקי-ריפיק, ו הקפאת קרם בננה עבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבת כיכר קו 8x4 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים. מכסים את תחתית המחבת עם 8 עוגיות. קראמבל את שאר העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל בקערה בינונית עם מיקסר עד מעורבב היטב. מערבבים בשוט מגניב. כפית 1-1 / 2 כוסות תערובת גבינת שמנת לתוך קערה בינונית; מערבבים שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים את תערובת גבינת השמנת הנותרים על עוגיות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים עוגיות מתפוררות; לחץ בעדינות לתוך תערובת גבינת שמנת עם גב כף. למעלה עם תערובת שוקולד. להקפיא 3 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
5
הסר קינוח מן המקפיא 15 דקות. לפני ההגשה; הפוך על צלחת. להשליך רדיד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בואו קינוח לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט לפני חיתוך לשרת.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.