הר געש הפתעה עם עוגת מוסלין לימון
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 357 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, עמילן תפוחי אדמה, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת הר געש, עוגת הר הגעש של פאולה, ו עוגת יום הולדת הר געש (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החלמונים, סוכר, קליפת לימון מגוררת, ווניל בקערה, ומערבבים היטב עם מקצף עד חלקה ועבה.
מוסיפים את עמילן תפוחי האדמה ואת הקמח, ומערבבים עם מקצף.
מחממים את התנור ל 350 מעלות. בקערה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד המשרד.
מוסיפים כשליש מהחלבונים לתערובת החלמון-ביצה, ומערבבים עם מקצף כדי להבהיר את הבלילה. מקפלים את שאר החלבונים לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת springform 9 inch חמאה.
אופים על גיליון עוגיות בתנור 350 מעלות במשך כ 35 דקות. העוגה צריכה להיות נחמדה ונפוחה כשהיא יוצאת מהתנור.
בואו להתקרר במחבת במקום חם. העוגה מתכווצת מעט אך נשארת לחה וספוגית בפנים.
חמאה המרכז של מגש עגול avenproof ולפרוס את העוגה אופקית לארבע שכבות.
מניחים את אחת פרוסות העוגה על מגש החמאה. כף הגלידה על פרוסת העוגה, הרכבה אותו במרכז, וחלק עם מרית.
מכסים את החלק העליון של תל הגלידה לחלוטין עם עוגה, לשבור את פרוסות העוגה שנותרו לחתיכות גדולות, לפי הצורך, כדי לגרום להם להתאים בנוחות ומעל המילוי לחלוטין. (כל שאריות עוגה ניתן להקפיא לשימוש עתידי.)
מפזרים את הקוניאק על העוגה. בשלב זה, הקינוח יכול להיות ממוקם במקפיא בזמן שאתה מכין את השאר.
בקערה של מערבל מצויד מצורף מקצף, להכות את החלבונים ביצה עד המשרד. בינתיים, מערבבים את החלמונים ואת הוניל בקערה נפרדת עם מזלג רק עד מעורבב. כאשר חלבוני הביצה הם המשרד, להוסיף את הסוכר די מהר, ולהמשיך להכות עם המקצף עוד 15 עד 20 שניות כדי לשלב אותו. בעדינות לקפל את החלמונים לתוך חלבוני ביצה עם מרית. כפית חלק מתערובת הסופה על גבי עוגת הגלידה, וחלק ומעגל אותו לצורה חרוטית.
מחממים התנור ל 400 מעלות. אתה צריך להיות בערך עובי 1 אינץ ' של תערובת סופלה על העוגה, עם סופלה גבוה יותר במרכז. כפית את שאר תערובת הסופלה לתוך שקית מאפה מצויד קצה מחורץ, ולעשות קישוט ספירלי בכל רחבי החלק התחתון של הר הגעש. המשך לקשט את העוגה כמו שאתה אוהב עם שאר תערובת סופלה.
להטביע פגז חצי לימון חלול במרכז החלק העליון של הר הגעש. לעבוד במהירות, כך הגלידה ואת ציפוי הסופלה להישאר המשרד.
אופים בתנור 400 מעלות במשך 12 עד 15 דקות. החלק החיצוני של העוגה צריך להיות משחים יפה, וזה צריך להיות פשוט להגדיר בפנים.
ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור, מפזרים אותה עם הסוכר של הממתקים, יוצקים את הקוניאק החם לתוך קליפת הלימון, ומציתים אותו. תביא את הקינוח לשולחן מיד. כפית קוניאק הבוער על העוגה. באמצעות כפית, לגרוף חלק הסופלה, עוגה, וגלידה על צלחות בודדות, ומגישים.
לטרמן, טודיי שואו, ובוקר טוב אמריקה. מר Pépin הוא הנמען של שני בהצטיינות הגבוהה ביותר של ממשלת צרפת: הוא Chevalier de L ' Ordre des Arts et des
And a Chevalier de L ' Ordre du Merite Agricole (1992). הוא גם דיקן תוכניות מיוחדות במכון הקולינרי הצרפתי ליין ומזון, חבר ב-IACP, והוא חבר בחבר הנאמנים של קרן ג ' יימס בירד. הוא ואשתו גלוריה גרים במדיסון, קונטיקט.