קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

הר געש הפתעה עם עוגת מוסלין לימון

הר געש הפתעה עם עוגת מוסלין לימון
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 357 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, עמילן תפוחי אדמה, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת הר געש, עוגת הר הגעש של פאולה, ו עוגת יום הולדת הר געש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החלמונים, סוכר, קליפת לימון מגוררת, ווניל בקערה, ומערבבים היטב עם מקצף עד חלקה ועבה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכרים אדומים או ירוקים, חצויים, לא חובהדובדבנים מסוכרים אדומים או ירוקים, חצויים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מוסיפים את עמילן תפוחי האדמה ואת הקמח, ומערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות. בקערה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובהסוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
4
מוסיפים כשליש מהחלבונים לתערובת החלמון-ביצה, ומערבבים עם מקצף כדי להבהיר את הבלילה. מקפלים את שאר החלבונים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובהסוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת springform 9 inch חמאה.
ציוד שתשתמש בו
אריזת אצבעות גברת רכות (סה"כ 24) נותרות שלמות, אך חתוכות כך שיתאימו למחבת (אופציונלי)אריזת אצבעות גברת רכות (סה"כ 24) נותרות שלמות, אך חתוכות כך שיתאימו למחבת (אופציונלי)
6
אופים על גיליון עוגיות בתנור 350 מעלות במשך כ 35 דקות. העוגה צריכה להיות נחמדה ונפוחה כשהיא יוצאת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
דמררה או סוכר חום בהירדמררה או סוכר חום בהיר
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
7
בואו להתקרר במחבת במקום חם. העוגה מתכווצת מעט אך נשארת לחה וספוגית בפנים.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
1
חמאה המרכז של מגש עגול avenproof ולפרוס את העוגה אופקית לארבע שכבות.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
2
מניחים את אחת פרוסות העוגה על מגש החמאה. כף הגלידה על פרוסת העוגה, הרכבה אותו במרכז, וחלק עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אפרסקים משומרים בסירופחצאי אפרסקים משומרים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מכסים את החלק העליון של תל הגלידה לחלוטין עם עוגה, לשבור את פרוסות העוגה שנותרו לחתיכות גדולות, לפי הצורך, כדי לגרום להם להתאים בנוחות ומעל המילוי לחלוטין. (כל שאריות עוגה ניתן להקפיא לשימוש עתידי.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
4
מפזרים את הקוניאק על העוגה. בשלב זה, הקינוח יכול להיות ממוקם במקפיא בזמן שאתה מכין את השאר.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
1
בקערה של מערבל מצויד מצורף מקצף, להכות את החלבונים ביצה עד המשרד. בינתיים, מערבבים את החלמונים ואת הוניל בקערה נפרדת עם מזלג רק עד מעורבב. כאשר חלבוני הביצה הם המשרד, להוסיף את הסוכר די מהר, ולהמשיך להכות עם המקצף עוד 15 עד 20 שניות כדי לשלב אותו. בעדינות לקפל את החלמונים לתוך חלבוני ביצה עם מרית. כפית חלק מתערובת הסופה על גבי עוגת הגלידה, וחלק ומעגל אותו לצורה חרוטית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובהסוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מחממים התנור ל 400 מעלות. אתה צריך להיות בערך עובי 1 אינץ ' של תערובת סופלה על העוגה, עם סופלה גבוה יותר במרכז. כפית את שאר תערובת הסופלה לתוך שקית מאפה מצויד קצה מחורץ, ולעשות קישוט ספירלי בכל רחבי החלק התחתון של הר הגעש. המשך לקשט את העוגה כמו שאתה אוהב עם שאר תערובת סופלה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
3
להטביע פגז חצי לימון חלול במרכז החלק העליון של הר הגעש. לעבוד במהירות, כך הגלידה ואת ציפוי הסופלה להישאר המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אפרסקים משומרים בסירופחצאי אפרסקים משומרים בסירופ
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
4
אופים בתנור 400 מעלות במשך 12 עד 15 דקות. החלק החיצוני של העוגה צריך להיות משחים יפה, וזה צריך להיות פשוט להגדיר בפנים.
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
1
ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור, מפזרים אותה עם הסוכר של הממתקים, יוצקים את הקוניאק החם לתוך קליפת הלימון, ומציתים אותו. תביא את הקינוח לשולחן מיד. כפית קוניאק הבוער על העוגה. באמצעות כפית, לגרוף חלק הסופלה, עוגה, וגלידה על צלחות בודדות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקותקוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקות
חצאי אפרסקים משומרים בסירופחצאי אפרסקים משומרים בסירופ
קוניאקקוניאק
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
2
לטרמן, טודיי שואו, ובוקר טוב אמריקה. מר Pépin הוא הנמען של שני בהצטיינות הגבוהה ביותר של ממשלת צרפת: הוא Chevalier de L ' Ordre des Arts et des
3
Lettres (199
4
And a Chevalier de L ' Ordre du Merite Agricole (1992). הוא גם דיקן תוכניות מיוחדות במכון הקולינרי הצרפתי ליין ומזון, חבר ב-IACP, והוא חבר בחבר הנאמנים של קרן ג ' יימס בירד. הוא ואשתו גלוריה גרים במדיסון, קונטיקט.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)