לטאטא יחד ביצים וחלב, ואז לטאטא לתוך קמח עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
עבודה על מים רותחים, כוח שליש הבלילה דרך יצרנית spaetzle או חורים גדולים של טחנת מזון. כמו כופתאות לצוף אל פני השטח, להעביר אותם קערה של מים קרים עם כפית מחוררת. הפוך 2 קבוצות יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
מסננים כופתאות היטב לזרוק עם שמן. שמיר דופק, תרד, עירית, ו 1 כף חמאה במעבד מזון עד צורות להדביק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חמאת כף הנותרים חום במחבת nonstick גדול על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, אז כופתאות sauté, ערבוב, עד הזהב.