לטאטא יחד ביצים וחלב, ואז לטאטא לתוך קמח עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
עבודה על מים רותחים, כוח שליש הבלילה דרך יצרנית spaetzle או חורים גדולים של טחנת מזון. כמו כופתאות לצוף אל פני השטח, להעביר אותם קערה של מים קרים עם כפית מחוררת. הפוך 2 קבוצות יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מסננים כופתאות היטב לזרוק עם שמן. שמיר דופק, תרד, עירית, ו 1 כף חמאה במעבד מזון עד צורות להדביק.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
חמאת כף הנותרים חום במחבת nonstick גדול על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, אז כופתאות sauté, ערבוב, עד הזהב.