המתכון הרבה בשר לזניה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 2 שעות ו -15 דקות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 61% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1821 קלוריות, 112 גרם חלבון, ו 116 גרם שומן. אם יש לכם רסק עגבניות, פלפל, נקניק טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. הציון הזה נהדר. נסו הרבה בשר לזניה, לזניה בשר קלה, ו לזניה בשר ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בסיר גדול שלבו צ ' אק טחון, בצל נקניק ושום. מבשלים על אש בינונית עד שהבשר משחים ומתפורר; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק קרקע
נקניק
שום
בצל
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מחזירים בשר למחבת ומוסיפים אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אורגנו
באזיל!
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים עגבניות, רוטב עגבניות ומדביקים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
עגבנייה
5
בקערה קטנה שלבו גבינת קוטג', פרמזן, פטרוזיליה וביצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'
פרמזן
פטרוזיליה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
כף 1/4 רוטב לתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מניחים 3 אטריות לזניה לא מבושלות על גבי הרוטב. אין לחפוף אטריות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פסטה
רוטב
8
מורחים 1/3 מתערובת גבינת הקוטג ' על אטריות, מעליהם 1/4 רוטב ו 1/3 גבינת מוצרלה. חזור על שכבות, מסתיים ברוטב, שמירת 1/3 של גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
גבינת קוטג'
פסטה
רוטב
9
אופים 45 דקות. למעלה עם הגבינה הנותרת ואופים 15 דקות או עד חם ומבעבע.
האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל
יין מילואים מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו רייל, הוא יין חינני וקטיפתי עם ניחוחות סנג' ובזה אדמתיים אופייניים וטעמי פרי בשלים ומאוזנים המקוזזים על ידי נגיעה של אלון.