קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

הרפתקאות בשימור: קטשופ עגבניות תוצרת בית-בלוג בישול-Kitchenist

הרפתקאות בשימור: קטשופ עגבניות תוצרת בית-בלוג בישול-Kitchenist
צריך תוספת חלב חינם? הרפתקאות בשימור: קטשופ עגבניות תוצרת בית-בלוג בישול-Kitchenist יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ kitchenist.com יש 2 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום קל, מסננים את חומץ מתובל ולהוסיף אותו רוטב עגבניות, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוד מאותו הדבר: ברוסקטה חצילים טריקולור-בלוג בישול-Kitchenist, תפיסות מוטעות מאתגרות: פיצה תפוחי אדמה-בלוג בישול-Kitchenist, ו הסיבה הטובה ביותר: פסטה סרדין פשוטה-בלוג בישול-Kitchenist.

מרכיבים

2Tbsכבישה ספייס (או להפוך משלך, ראה להלן)כבישה ספייס (או להפוך משלך, ראה להלן)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום ארוז בקלילותסוכר חום ארוז בקלילות0חתיכות טופי הית' ברקאיין, או לפי הטעםקאיין, או לפי הטעם1מעקבסלרי, קצוץ בערךסלרי, קצוץ בערך1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2ציפורןשום, מקולף ומרוסקשום, מקולף ומרוסק2Tbsשמן נייטרלישמן נייטרלי1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ בערךבצל, קצוץ בערך1פלפל אדום, צהוב או כתום, cored וקצוץ בערךפלפל אדום, צהוב או כתום, cored וקצוץ בערך4שרימפס וורידיםמלח ים, לפי הטעםמלח ים, לפי הטעם3x פחיות 400g קצוץ עגבניותx פחיות 400g קצוץ עגבניות4שרימפס וורידיםקטשופ עגבניות תוצרת ביתקטשופ עגבניות תוצרת בית2Tbsפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה3מסננים את החומץ המתובל ומוסיפים אותו לרוטב העגבניות, יחד עם הסוכר, קאיין וקמצוץ או שניים של מלח. מבשלים עוד 30-40 דקות, עד דק יותר מאשר קטשופ בבקבוקמסננים את החומץ המתובל ומוסיפים אותו לרוטב העגבניות, יחד עם הסוכר, קאיין וקמצוץ או שניים של מלח. מבשלים עוד 30-40 דקות, עד דק יותר מאשר קטשופ בבקבוק4שרימפס וורידיםמותאם איך לבשל הכל צמחוני על ידי מארק ביטמןמותאם איך לבשל הכל צמחוני על ידי מארק ביטמן1קטן1. מחממים את החומץ ואת התבלין כבישה יחד בסיר קטן עד שהוא מתבשל. כבה את החום ולאפשר תלול לפחות 45 דקות, בזמן שאתה ממשיך עם שאר המתכון1. מחממים את החומץ ואת התבלין כבישה יחד בסיר קטן עד שהוא מתבשל. כבה את החום ולאפשר תלול לפחות 45 דקות, בזמן שאתה ממשיך עם שאר המתכון4הסר מהחום את purée בזהירות את הקטשופ באמצעות בלנדר טבילה. בשלב זה, קטשופ יכול להיות משומר בצנצנות מעוקרים או כל הזמן במקרר עד 2 שבועותהסר מהחום את purée בזהירות את הקטשופ באמצעות בלנדר טבילה. בשלב זה, קטשופ יכול להיות משומר בצנצנות מעוקרים או כל הזמן במקרר עד 2 שבועות