השעועית האפויה של אמא
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? השעועית האפויה של אמא יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 218 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, מרק עגבניות מרוכז, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו וידאו: אורז ושעועית פורטוריקנית אותנטיים של אמא, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו האורז הספרדי של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 5 ליטר, מחממים 8 כוסות מים ושעועית לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים חשפו 2 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 1 שעה; לנקז.
תנור חום עד 177°. באותו תנור הולנדי 5 ליטר, לבשל ומערבבים חזיר מלח על חום בינוני-גבוה 5 עד 6 דקות, עד שחום קל. מערבבים במרכיבים הנותרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים; מניחים בתנור ואופים 1 שעה.
מערבבים שעועית; להסיר כיסוי.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שעועית מכרז ועקביות הרצוי. אם תרצה, להעביר שעועית לתבשיל להגשה.