השעועית הירוקה של דפני יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 283 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רוטב אדובו, מים, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ aka שעועית ירוקה מלוכלכת, ברוקולי הפיצה הזולה של דפני אוז, ו מתענג על הספר החדש של דפני אוז ומרק עדשים מרוקאי.
הוראות
1
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד בייקון הוא פריך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר בייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לנקז. שמור 1 כף של שומן בייקון מן המחבת, להשליך את השאר. להחזיר את שומן הבייקון שמורות למחבת וחום. מבשלים ומערבבים את הבצל, השום והפלפלפל בצ ' יפוטלה בשומן הבייקון המחומם עד שהשום ריחני, 1 עד 2 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את רוטב אדובו ועגבניות; מבשלים עוד 2 דקות. מערבבים את השעועית הירוקה, מים, דבש, מלח מתובל, ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה, מכסים את המחבת, מנמיכים את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד השעועית הירוקה הם מכרז, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
(אפשר להחליף את המוצרלה)
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
קרמבל את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
מפזרים את חתיכות בייקון ומיץ לימון על השעועית הירוקה.