השעועית הירוקה של דפני
השעועית הירוקה של דפני יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 283 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רוטב אדובו, מים, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ aka שעועית ירוקה מלוכלכת, ברוקולי הפיצה הזולה של דפני אוז, ו מתענג על הספר החדש של דפני אוז ומרק עדשים מרוקאי.
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד בייקון הוא פריך, 6 עד 8 דקות.
הסר בייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לנקז. שמור 1 כף של שומן בייקון מן המחבת, להשליך את השאר. להחזיר את שומן הבייקון שמורות למחבת וחום. מבשלים ומערבבים את הבצל, השום והפלפלפל בצ ' יפוטלה בשומן הבייקון המחומם עד שהשום ריחני, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את רוטב אדובו ועגבניות; מבשלים עוד 2 דקות. מערבבים את השעועית הירוקה, מים, דבש, מלח מתובל, ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה, מכסים את המחבת, מנמיכים את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד השעועית הירוקה הם מכרז, 30 עד 40 דקות.
מפזרים את חתיכות בייקון ומיץ לימון על השעועית הירוקה.