תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל תענוג של בודהה (Jai). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 334 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, שמן צמחי, מקלות שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו תענוג של בודהה, תענוג של בודהה, ו תענוג של בודהה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשריית החומרים המיובשים: 1
2
מניחים את פטריות שיטאקה מיובשות בקערה בינונית, מכסים עם 3 כוסות מים חמים, ומשרים עד מתרכך, לפחות 5 שעות או לילה.2
מניחים את מקלות השעועית המיובשים ואת ניצני שושן יבשים בקערות גדולות נפרדות, לכסות כל אחד עם מים חמים, ולתת לשבת במשך 1 שעה כדי לרכך, לוודא שהם שקועים במים ושוברים את כל ניצני שושן כי הם דבק יחד.3
מניחים את הטחב השחור היבש ואת הפטרייה השחורה המיובשת בקערות בינוניות נפרדות. מכסים כל אחד במים חמים ולתת לשבת במשך 1 שעה כדי לרכך, לוודא שהם שקועים במים.4Bring 8 כוסות מים לרתיחה בסיר 12 ליטר גדול עם מכסה הדוק.
הסר מהחום, להוסיף את טופו מטוגן עמוק כדורי גלוטן, ולהכניס אותם על ידי הצבת צלחת קטנה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
6
בואו לשבת 15 דקות כדי להסיר חלק השמן מן כדורי טופו וגלוטן.להכנת החומרים הספוגים:1באמצעות כף מחוררת, להעביר את פטריות שיטאקה ללוח חיתוך, להיזהר לא להפריע משקעים מחוספסים על החלק התחתון של הקערה. לקצץ את הגבעולים הקשים לחתוך כל פטריות לשניים; להפריש. לאט לאט לשפוך 2 כוסות של הנוזל השריית לתוך כוס מדידה, משאיר את המשקע מאחור; להפריש. השליכו את הנוזל ואת המשקעים הנותרים.2
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רוטב סויה 1 כף שומשום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מסננים את כדורי טופו וגלוטן מן הקומקום; לנקות את הקומקום ולהניח אותו בצד. כאשר כדורי טופו וגלוטן הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, בעדינות לסחוט חלק הנוזל העודף; להפריש.לבישול jai: 1Set stockpot על הכיריים.2
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
12
מחממים ווק 14 אינץ ' על חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
13
טפטוף ב 1 כף השמן סביב היקף הווק ולהוסיף את פטריות שיטאקה וקש בשכבה אפילו. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח וקמצוץ קטן של סוכר, באמצעות מרית מתכת, מערבבים ומטגנים עד הפטריות ריחניים ומתחילים לרכך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שתיית קשיות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
14
העברה לקומקום.3one מרכיב בכל פעם, באמצעות 1 כף שמן עבור כל ותבלינים עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את מקלות קורט שעועית, מוס, תירס תינוק, ואגוזי גינקו עד שהתרכך מעט, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס בייבי
רוטב סויה 1 כף שומשום
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
15
להעביר כל אצווה לקומקום.4באמצעות 1 כף של שמן ותבלינים עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את כדורי טופו וגלוטן יחד עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רוטב סויה 1 כף שומשום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
16
העברה לקומקום.5באמצעות 1 כף שמן תיבול עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את יורה במבוק משומר טרי יחד עד מחומם דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
17
העברה לקומקום.6Stir החומרים בקומקום יחד עד בשילוב ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
18
מוסיפים את הנוזל השריית פטריות שמורות, נוזל פטריות משומר, ומספיק מים רק כדי לכסות את החומרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.7בעוד, לחתוך את כרוב נאפה בחצי אורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתיכות 1 אינץ', להשליך את הליבה; להפריש. לקצץ את הקצוות את בוק צ 'וי לחתוך לחתיכות 2 אינץ' (אין צורך לחתוך אם אתה משתמש בייבי בוק צ ' וי לבבות); להפריש.8
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
כרוב נאפה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4
19
לחמם את הווק על חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
20
טפטוף ב 1 כף השמן סביב המערכת ולהוסיף את הכרוב שמורות זנגביל. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח וקמצוץ קטן של סוכר ומערבבים עד שהכרוב רק מתחיל לנבול, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
21
העברה לקומקום.9
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
22
טפטוף ב 1 כף השמן סביב ההיקף של ווק ולהוסיף את בוק צ ' וי. העונה עם קמצוץ גדול של מלח וקמצוץ קטן של סוכר ומערבבים ומטגנים עד בוק צ ' וי רק מתחיל לנבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
23
העברה לקומקום.10One בכל פעם, באמצעות 1 כף שמן עבור כל ותבלינים עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את הגזר, פטריות שחורות, ניצנים לילי עד מצופה בשמן, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גב שומן חזיר
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
24
להעביר כל אצווה לקומקום.11stir jai יחד לשלב ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
25
הוסף מספיק מים רק כדי לכסות את החומרים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל החומרים מבושלים דרך ומכרז, על 1 עד 1 1/2 שעות. מערבבים באפונת השלג. טעם ועונה עם מלח ורוטב סויה לפי הצורך. אם תבחר, לשרת עם אורז מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושל
טבעות פלפל אדום מתוק
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום