התענוג של בודהה (ג'אי)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל תענוג של בודהה (Jai). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 334 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, שמן צמחי, מקלות שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו תענוג של בודהה, תענוג של בודהה, ו תענוג של בודהה (מתכונים דומים).
הוראות
להשריית החומרים המיובשים: 1
מניחים את פטריות שיטאקה מיובשות בקערה בינונית, מכסים עם 3 כוסות מים חמים, ומשרים עד מתרכך, לפחות 5 שעות או לילה.2
מניחים את מקלות השעועית המיובשים ואת ניצני שושן יבשים בקערות גדולות נפרדות, לכסות כל אחד עם מים חמים, ולתת לשבת במשך 1 שעה כדי לרכך, לוודא שהם שקועים במים ושוברים את כל ניצני שושן כי הם דבק יחד.3
מניחים את הטחב השחור היבש ואת הפטרייה השחורה המיובשת בקערות בינוניות נפרדות. מכסים כל אחד במים חמים ולתת לשבת במשך 1 שעה כדי לרכך, לוודא שהם שקועים במים.4Bring 8 כוסות מים לרתיחה בסיר 12 ליטר גדול עם מכסה הדוק.
הסר מהחום, להוסיף את טופו מטוגן עמוק כדורי גלוטן, ולהכניס אותם על ידי הצבת צלחת קטנה על גבי.
בואו לשבת 15 דקות כדי להסיר חלק השמן מן כדורי טופו וגלוטן.להכנת החומרים הספוגים:1באמצעות כף מחוררת, להעביר את פטריות שיטאקה ללוח חיתוך, להיזהר לא להפריע משקעים מחוספסים על החלק התחתון של הקערה. לקצץ את הגבעולים הקשים לחתוך כל פטריות לשניים; להפריש. לאט לאט לשפוך 2 כוסות של הנוזל השריית לתוך כוס מדידה, משאיר את המשקע מאחור; להפריש. השליכו את הנוזל ואת המשקעים הנותרים.2
מסננים את מקלות השעועית וחותכים לרוחב לחתיכות 1-1 / 2 אינץ'; להפריש.3
מסננים את ניצני שושן ולקשור קשר באמצע כל; להפריש.4
מסננים את הטחב, מניחים בקערה בינונית, מוסיפים 1 כפית שמן צמחי וקמצוץ גדול של מלח, וזורקים לשלב; להפריש.5
מסננים את הפטרייה השחורה; להפריש.6
מסננים את כדורי טופו וגלוטן מן הקומקום; לנקות את הקומקום ולהניח אותו בצד. כאשר כדורי טופו וגלוטן הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, בעדינות לסחוט חלק הנוזל העודף; להפריש.לבישול jai: 1Set stockpot על הכיריים.2
מחממים ווק 14 אינץ ' על חום גבוה עד חם.
טפטוף ב 1 כף השמן סביב היקף הווק ולהוסיף את פטריות שיטאקה וקש בשכבה אפילו. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח וקמצוץ קטן של סוכר, באמצעות מרית מתכת, מערבבים ומטגנים עד הפטריות ריחניים ומתחילים לרכך, כ 2 דקות.
העברה לקומקום.3one מרכיב בכל פעם, באמצעות 1 כף שמן עבור כל ותבלינים עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את מקלות קורט שעועית, מוס, תירס תינוק, ואגוזי גינקו עד שהתרכך מעט, על 1 עד 2 דקות.
להעביר כל אצווה לקומקום.4באמצעות 1 כף של שמן ותבלינים עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את כדורי טופו וגלוטן יחד עד ריחני, על 2 דקות.
העברה לקומקום.5באמצעות 1 כף שמן תיבול עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את יורה במבוק משומר טרי יחד עד מחומם דרך, על 2 דקות.
העברה לקומקום.6Stir החומרים בקומקום יחד עד בשילוב ביסודיות.
מוסיפים את הנוזל השריית פטריות שמורות, נוזל פטריות משומר, ומספיק מים רק כדי לכסות את החומרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.7בעוד, לחתוך את כרוב נאפה בחצי אורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתיכות 1 אינץ', להשליך את הליבה; להפריש. לקצץ את הקצוות את בוק צ 'וי לחתוך לחתיכות 2 אינץ' (אין צורך לחתוך אם אתה משתמש בייבי בוק צ ' וי לבבות); להפריש.8
לחמם את הווק על חום גבוה עד חם.
טפטוף ב 1 כף השמן סביב המערכת ולהוסיף את הכרוב שמורות זנגביל. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח וקמצוץ קטן של סוכר ומערבבים עד שהכרוב רק מתחיל לנבול, כ -2 דקות.
טפטוף ב 1 כף השמן סביב ההיקף של ווק ולהוסיף את בוק צ ' וי. העונה עם קמצוץ גדול של מלח וקמצוץ קטן של סוכר ומערבבים ומטגנים עד בוק צ ' וי רק מתחיל לנבול, על 2 דקות.
העברה לקומקום.10One בכל פעם, באמצעות 1 כף שמן עבור כל ותבלינים עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את הגזר, פטריות שחורות, ניצנים לילי עד מצופה בשמן, על 1 דקה.
להעביר כל אצווה לקומקום.11stir jai יחד לשלב ביסודיות.
הוסף מספיק מים רק כדי לכסות את החומרים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל החומרים מבושלים דרך ומכרז, על 1 עד 1 1/2 שעות. מערבבים באפונת השלג. טעם ועונה עם מלח ורוטב סויה לפי הצורך. אם תבחר, לשרת עם אורז מאודה.