קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות15
ציון בריאות19
מגזין

התענוג של בודהה (ג'אי)

התענוג של בודהה (ג'אי)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל תענוג של בודהה (Jai). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 334 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, שמן צמחי, מקלות שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו תענוג של בודהה, תענוג של בודהה, ו תענוג של בודהה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשריית החומרים המיובשים: 1
2
מניחים את פטריות שיטאקה מיובשות בקערה בינונית, מכסים עם 3 כוסות מים חמים, ומשרים עד מתרכך, לפחות 5 שעות או לילה.2
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה מיובשותפטריות שיטאקה מיובשות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים את מקלות השעועית המיובשים ואת ניצני שושן יבשים בקערות גדולות נפרדות, לכסות כל אחד עם מים חמים, ולתת לשבת במשך 1 שעה כדי לרכך, לוודא שהם שקועים במים ושוברים את כל ניצני שושן כי הם דבק יחד.3
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים את הטחב השחור היבש ואת הפטרייה השחורה המיובשת בקערות בינוניות נפרדות. מכסים כל אחד במים חמים ולתת לשבת במשך 1 שעה כדי לרכך, לוודא שהם שקועים במים.4Bring 8 כוסות מים לרתיחה בסיר 12 ליטר גדול עם מכסה הדוק.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הסר מהחום, להוסיף את טופו מטוגן עמוק כדורי גלוטן, ולהכניס אותם על ידי הצבת צלחת קטנה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
6
בואו לשבת 15 דקות כדי להסיר חלק השמן מן כדורי טופו וגלוטן.להכנת החומרים הספוגים:1באמצעות כף מחוררת, להעביר את פטריות שיטאקה ללוח חיתוך, להיזהר לא להפריע משקעים מחוספסים על החלק התחתון של הקערה. לקצץ את הגבעולים הקשים לחתוך כל פטריות לשניים; להפריש. לאט לאט לשפוך 2 כוסות של הנוזל השריית לתוך כוס מדידה, משאיר את המשקע מאחור; להפריש. השליכו את הנוזל ואת המשקעים הנותרים.2
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מסננים את מקלות השעועית וחותכים לרוחב לחתיכות 1-1 / 2 אינץ'; להפריש.3
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
8
מסננים את ניצני שושן ולקשור קשר באמצע כל; להפריש.4
9
מסננים את הטחב, מניחים בקערה בינונית, מוסיפים 1 כפית שמן צמחי וקמצוץ גדול של מלח, וזורקים לשלב; להפריש.5
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מסננים את הפטרייה השחורה; להפריש.6
11
מסננים את כדורי טופו וגלוטן מן הקומקום; לנקות את הקומקום ולהניח אותו בצד. כאשר כדורי טופו וגלוטן הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, בעדינות לסחוט חלק הנוזל העודף; להפריש.לבישול jai: 1Set stockpot על הכיריים.2
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
12
מחממים ווק 14 אינץ ' על חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
13
טפטוף ב 1 כף השמן סביב היקף הווק ולהוסיף את פטריות שיטאקה וקש בשכבה אפילו. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח וקמצוץ קטן של סוכר, באמצעות מרית מתכת, מערבבים ומטגנים עד הפטריות ריחניים ומתחילים לרכך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קשפטריות קש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שתיית קשיותשתיית קשיות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
14
העברה לקומקום.3one מרכיב בכל פעם, באמצעות 1 כף שמן עבור כל ותבלינים עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את מקלות קורט שעועית, מוס, תירס תינוק, ואגוזי גינקו עד שהתרכך מעט, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס בייביתירס בייבי
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
להעביר כל אצווה לקומקום.4באמצעות 1 כף של שמן ותבלינים עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את כדורי טופו וגלוטן יחד עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
16
העברה לקומקום.5באמצעות 1 כף שמן תיבול עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את יורה במבוק משומר טרי יחד עד מחומם דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
17
העברה לקומקום.6Stir החומרים בקומקום יחד עד בשילוב ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
18
מוסיפים את הנוזל השריית פטריות שמורות, נוזל פטריות משומר, ומספיק מים רק כדי לכסות את החומרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.7בעוד, לחתוך את כרוב נאפה בחצי אורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתיכות 1 אינץ', להשליך את הליבה; להפריש. לקצץ את הקצוות את בוק צ 'וי לחתוך לחתיכות 2 אינץ' (אין צורך לחתוך אם אתה משתמש בייבי בוק צ ' וי לבבות); להפריש.8
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
כרוב נאפהכרוב נאפה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
19
לחמם את הווק על חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
20
טפטוף ב 1 כף השמן סביב המערכת ולהוסיף את הכרוב שמורות זנגביל. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח וקמצוץ קטן של סוכר ומערבבים עד שהכרוב רק מתחיל לנבול, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
21
העברה לקומקום.9
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
22
טפטוף ב 1 כף השמן סביב ההיקף של ווק ולהוסיף את בוק צ ' וי. העונה עם קמצוץ גדול של מלח וקמצוץ קטן של סוכר ומערבבים ומטגנים עד בוק צ ' וי רק מתחיל לנבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
23
העברה לקומקום.10One בכל פעם, באמצעות 1 כף שמן עבור כל ותבלינים עם מלח וסוכר, מערבבים ומטגנים את הגזר, פטריות שחורות, ניצנים לילי עד מצופה בשמן, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
24
להעביר כל אצווה לקומקום.11stir jai יחד לשלב ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
25
הוסף מספיק מים רק כדי לכסות את החומרים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל החומרים מבושלים דרך ומכרז, על 1 עד 1 1/2 שעות. מערבבים באפונת השלג. טעם ועונה עם מלח ורוטב סויה לפי הצורך. אם תבחר, לשרת עם אורז מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
26
שתף מתכון זה
27
הדפס
28
דוא " ל
29
שמור (102)

מרכיבים

454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בייבי בוק צ'וי או בייבי בוק צ' וי לבבות, שטף ומיובשבייבי בוק צ'וי או בייבי בוק צ' וי לבבות, שטף ומיובש454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תירס בייבי, סחוטתירס בייבי, סחוט198חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טרי מבושל במבוק יורה, פרוס לרוחב 1/4 אינץ ' עבהטרי מבושל במבוק יורה, פרוס לרוחב 1/4 אינץ ' עבה170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מקלות גומי שעועית יבשיםמקלות גומי שעועית יבשים1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 גרם פטריות שחורות מיובשות, המכונה גם אוזן ענן או אוזן עץ (כ 4 אונקיות טריות)1/2 גרם פטריות שחורות מיובשות, המכונה גם אוזן ענן או אוזן עץ (כ 4 אונקיות טריות)1אינצ ' יםעבה על ידי 1/2 אינץ 'ארוך) פרוסות ג' ינג'ר קלופים, מרוסק עם הצד של סכין שף כדי לשטח מעטעבה על ידי 1/2 אינץ 'ארוך) פרוסות ג' ינג'ר קלופים, מרוסק עם הצד של סכין שף כדי לשטח מעט15שרימפס וורידיםסוכר מגורעןסוכר מגורען28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טחב שחור מיובשטחב שחור מיובש15שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כדורי גלוטן מטוגנים (כ -18)כדורי גלוטן מטוגנים (כ -18)907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרוב נאפה בינוני (אודותכרוב נאפה בינוני (אודות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות הפגיזו אגוזים טריים או משומרים מנוקזים (אודותאונקיות הפגיזו אגוזים טריים או משומרים מנוקזים (אודות57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות שיטאקה שחורות מיובשות (כ -15 בינוני)פטריות שיטאקה שחורות מיובשות (כ -15 בינוני)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק15שרימפס וורידיםרוטב סויהרוטב סויה850חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות קש, מנוקזות, נוזל שמורותפטריות קש, מנוקזות, נוזל שמורות227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ריבועי טופו מטוגניםריבועי טופו מטוגנים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חצאים לירות במבוק במים, מרוקן פרוס לרוחב 1/4 אינץ ' עבהחצאים לירות במבוק במים, מרוקן פרוס לרוחב 1/4 אינץ ' עבה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 אונקיות ניצני שושן יבשים (אודות1/2 אונקיות ניצני שושן יבשים (אודות