התפשטות פטריות חמה
התפשטות פטריות חמה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון תבלין שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן, מיץ לימון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . נסו ממרח חמוציות חם, התפשטות איטלקית חמה, ו התפשטות איטלקית חמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הפטריות והבצל, ומבשלים עד רך.
מפזרים את הקמח. להפחית את החום נמוך, ולהמשיך לבשל 5 דקות.
מערבבים שמנת חמוצה ומיץ לימון, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מעבירים לתבשיל תבשיל קטן, ומעל עם גבינת פרמזן.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד מבעבע.