פיצה פפרוני המבורגר בומבן הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 895 קלוריות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם שמן זית, פפרוני, בצק פיצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו המבורגר פיצה פפרוני, לה בומבה, ו המבורגר הודו עם Srirachan ופפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרוטב: לסיר קטן על אש נמוכה מוסיפים את השמן והשום ומבשלים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את רסק העגבניות והתיבול, ומרסקים עם גב כף עץ. מערבבים את העגבניות הכתושות ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
עבור ההמבורגר: מחממים גריל לחום בינוני-גבוה. מחממים תנור ל 550 מעלות F עם אבן פיצה על המדף האמצעי של התנור.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
ערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
יוצרים את הבשר לארבעה קציצות 4 אונקיות ומפזרים שני הצדדים עם מלח ופלפל. גריל עד בינוני, ולאחר מכן להסיר מהחום ולמקם על צלחת מרופדת נייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מחלקים את בצק הפיצה לארבעה כדורי 4 אונקיות. לחץ את כל כדור על קליפת פיצה מקומטת לכ -5 אינץ ' עגול. למעלה כל אחד עם פרוסת scamorza, כמה פרוסות פפרוני, ואז 1 קציצת המבורגר 1 כף רוטב פיצה. מקפלים את הבצק על ההמבורגר כאילו עושה כופתה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קערות מלאות בחרדל
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
רוטב פיצה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
6
מברשת עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
7
אופים על אבן הפיצה בתנור עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.