קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

מטבל בצל מטוגן

מטבל בצל מטוגן
מטבל בצל מטוגן עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 83 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם ורמוט, שום, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מטבל בצל צרפתי # SundaySupper, מטבל בצל וידאלי מתוק, ו מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ראשית, להבהיר את החמאה כך שתוכל לטגן את הבצל בחום גבוה ולשים קרום כהה מאוד, כמעט שרוף עליהם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
3
מחממים את החמאה במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא קצף וחום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהחום. הטה את המחבת בזהירות כפית את הקצף, שומר אותו בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
יוצקים את החמאה הברורה לקערה אחרת, ויוצקים את השאריות הכהות בתחתית המחבת לתוך הקערה עם הקצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
הוסף את החמאה הברורה למחבת כבדה גדולה יותר. (השליכו את קצף החמאה ואת הפסולת.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחממים את המחבת מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הבצל, 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מטגנים את הבצלים, הופכים אותם מדי פעם, עד שהם כהים בקצוות, אפילו שחורים ופריכים בנקודות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
מוסיפים את הדבש והשום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
10
מוסיפים את ורמוט, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מתעבה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
11
הסר מהחום ולתת להתקרר.
12
שים את השמנת החמוצה ואת גבינת שמנת בקערת ערבוב ומערבבים עם מרית גומי עד חלקה. דק קוצצים את הבצל המטוגן על קרש חיתוך ומוסיפים אותם, יחד עם מיצי המחבת שלהם, לתערובת גבינת שמנת. מערבבים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
בצל מטוגןבצל מטוגן
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים את קאיין ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
(צינור גדול)(צינור גדול)
14
מעבירים לקערה קטנה ומקשטים עם עירית יותר. (זה יכול להיעשות מראש ומקורר.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק