ואכרין
Vacherin היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -67 גרם חלבון , 95 גרם שומן ובסך הכל 3877 קלוריות . , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם שקדים, קרם דה מרון, שמנת להקצפה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 77% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מנגו-בזיליקום Vacherin , Mango-Basil Vacherin , ו- Vacherin עם קצפת ופירות יער מעורבים .
הוראות
דיסקיות המרנג: מפרידים את החלבונים מהחלמונים של הביצה, מנפים את הקמח, מנפים את אבקת השוקולד.
מחממים את התנור ל-225 מעלות F. משמנים ומפדרים תבנית עם קמח.
מניחים זרבובית רגילה בשק זילוף.
מכינים את המרנגים על ידי הקצפה בקערה גדולה את החלבונים של הביצים לקצף יציב מאוד. מקציפים פנימה את המלח והמים, ומתחילים להקציף בהדרגה את הסוכר לאט לאט (אם זה נעשה מהר מדי, החלבונים יאבדו מנפחם ויהפכו כמעט נוזליים). מקפלים פנימה את כף הסוכר האחרונה. התערובת אמורה כעת לקבל ברק טוב ולהיות מאוד "שיא". כעת מניחים את תערובת המרנג הלבנה המנצנצת לתוך שקית הכוח ומעבירים אותה לשני עיגולים בגודל 9 אינץ' (בקוטר של העוגה) על תבנית העוגיות ומפדרים באבקת השוקולד. לאחר מכן ניתן להעביר את התערובת שנותרה לצורות של חיות קטנות כקישוט.
מכניסים את תערובת המרנג מיד לתנור שחומם מראש (225 מעלות פרנהייט) במדף האמצעי ואופים במשך 2 1/2 שעות. כשהם מוכנים, הדיסקים והחיות צריכות להתרומם בקלות מתבנית האפייה ולהיות צליל חלול כשנקים בעדינות, ניתן לקרר אותן על רשת עד שיידרש. אפשר גם לשמור אותם בפח אטום למספר ימים, אם תרצו להכין את הקינוח הזה מבעוד מועד.
מילוי שמנת: מקציפים את השמנת לקצף יציב ומחלקים את השמנת ל-2 קערות.
אפשר להניח את השקדים על תבנית ולצלות אותם עד להזהבה ולהתקרר. כעת ניתן לפצל את עוגת הספוג ל-2 ולהשרות את הבסיס קלות ברום.
מניחים את בסיס העוגה על צלחת.
מורחים על זה מעט מחית ערמונים ולאחר מכן מנה טובה של שמנת טרייה מקערה אחת.
מקפיצים את השכבה השנייה של עוגת הספוג מעל ומפזרים רום.
לקרם שבקערה הראשונה מוסיפים עוד ממחית הערמונים ומקציפים היטב. מערבבים יחד עם רום. שולפים את זה על גבי העוגה.
לוקחים שכבה אחת מהמרנג האפוי והצונן ומניחים אותה מעל.
מהקערה השנייה לוקחים את הפירה, הקצפת ומורחים שכבה עבה מזה בעדינות על גבי דיסקית המרנג.
מורידים מעל את הסיבוב השני של המרנג. לשארית הקרם, מוסיפים את אחרון מחית הערמונים ומורחים זאת על דפנות הוואשרין ושכבה דקה מעל, בעזרת סכין פלטה.
מהדקים בעדינות את השקדים המתקלפים על הדפנות. מקשטים את החלק העליון בחיות מרנג ומפדרים באבקת השוקולד.