קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

ואכרין

ואכרין
Vacherin היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -67 גרם חלבון , 95 גרם שומן ובסך הכל 3877 קלוריות . , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם שקדים, קרם דה מרון, שמנת להקצפה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 77% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מנגו-בזיליקום Vacherin , Mango-Basil Vacherin , ו- Vacherin עם קצפת ופירות יער מעורבים .

הוראות

1
דיסקיות המרנג: מפרידים את החלבונים מהחלמונים של הביצה, מנפים את הקמח, מנפים את אבקת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
(משחת ערמונים, זמינה בחנויות מזון מיוחדות)(משחת ערמונים, זמינה בחנויות מזון מיוחדות)
עוגת ספוג עגולהעוגת ספוג עגולה
עוגת ספוג 1 (9 אינץ') עגולהעוגת ספוג 1 (9 אינץ') עגולה
עוגת ספוג עגולהעוגת ספוג עגולה
2
מחממים את התנור ל-225 מעלות F. משמנים ומפדרים תבנית עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מניחים זרבובית רגילה בשק זילוף.
4
מכינים את המרנגים על ידי הקצפה בקערה גדולה את החלבונים של הביצים לקצף יציב מאוד. מקציפים פנימה את המלח והמים, ומתחילים להקציף בהדרגה את הסוכר לאט לאט (אם זה נעשה מהר מדי, החלבונים יאבדו מנפחם ויהפכו כמעט נוזליים). מקפלים פנימה את כף הסוכר האחרונה. התערובת אמורה כעת לקבל ברק טוב ולהיות מאוד "שיא". כעת מניחים את תערובת המרנג הלבנה המנצנצת לתוך שקית הכוח ומעבירים אותה לשני עיגולים בגודל 9 אינץ' (בקוטר של העוגה) על תבנית העוגיות ומפדרים באבקת השוקולד. לאחר מכן ניתן להעביר את התערובת שנותרה לצורות של חיות קטנות כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מכניסים את תערובת המרנג מיד לתנור שחומם מראש (225 מעלות פרנהייט) במדף האמצעי ואופים במשך 2 1/2 שעות. כשהם מוכנים, הדיסקים והחיות צריכות להתרומם בקלות מתבנית האפייה ולהיות צליל חלול כשנקים בעדינות, ניתן לקרר אותן על רשת עד שיידרש. אפשר גם לשמור אותם בפח אטום למספר ימים, אם תרצו להכין את הקינוח הזה מבעוד מועד.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מילוי שמנת: מקציפים את השמנת לקצף יציב ומחלקים את השמנת ל-2 קערות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
אפשר להניח את השקדים על תבנית ולצלות אותם עד להזהבה ולהתקרר. כעת ניתן לפצל את עוגת הספוג ל-2 ולהשרות את הבסיס קלות ברום.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
( 23)( 23)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מניחים את בסיס העוגה על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2
מורחים על זה מעט מחית ערמונים ולאחר מכן מנה טובה של שמנת טרייה מקערה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מקפיצים את השכבה השנייה של עוגת הספוג מעל ומפזרים רום.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
דבש הדריםדבש הדרים
4
לקרם שבקערה הראשונה מוסיפים עוד ממחית הערמונים ומקציפים היטב. מערבבים יחד עם רום. שולפים את זה על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
לוקחים שכבה אחת מהמרנג האפוי והצונן ומניחים אותה מעל.
6
מהקערה השנייה לוקחים את הפירה, הקצפת ומורחים שכבה עבה מזה בעדינות על גבי דיסקית המרנג.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מורידים מעל את הסיבוב השני של המרנג. לשארית הקרם, מוסיפים את אחרון מחית הערמונים ומורחים זאת על דפנות הוואשרין ושכבה דקה מעל, בעזרת סכין פלטה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
8
מהדקים בעדינות את השקדים המתקלפים על הדפנות. מקשטים את החלק העליון בחיות מרנג ומפדרים באבקת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
( 23)( 23)