קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ווסטווד רטרו בורגר

ווסטווד רטרו בורגר
ווסטווד רטרו בורגר עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה משמש 4. לבמנה עיקרית זו יש 2327 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 171 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם בורבון, חרדל דיז'ון דגנים, לחמניות שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ הבלסמי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת תות רזה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. ציון זה מוצק. נסו רטרו", עוף חם וצ'יפס רטרו, ו רוטב היבאצ'י רטרו לסטייק עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 כוסות שבבי היקורי, ספוג במשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2
להמבורגר: מחממים את הגריל לחום בינוני. תביא את שבבי העץ שלך לעשן בגריל.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מערבבים בעדינות את הבשר הטחון והטלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4
מפזרים את הבורבון על הבשר הטחון ומניחים לנוח 2 דקות. לאחר שהבורבון ספוג בתערובת הבשר, שלבו את שומן הברווז, החרדל, הפטרוזיליה, הטימין, הרוטב החם, החומץ, שאלוט ומעט מלח ופלפל. היזהר שלא לערבב יתר על המידה, במיוחד עם שומן הברווז; יש לחלק את השומן באופן שווה בחתיכות קטנות בגודל ראש עיפרון. יוצרים 4 קציצות באופן רופף, מספיק כדי להחזיק את צורתן ולא להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
שומן ברווזשומן ברווז
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
צולים על ידי הנחת הקציצות במבנה יו על הגריל (גריל חיצוני בחלק גבוה ומרכז כבוי, או מכינים באר פחם). מבשלים עד בינוני-נדיר, כ -4 דקות לכל צד. אפשר לנוח במקום חמים. צולים את הלחמניות המפוצלות על הגריל בזמן שהעשן בונה.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1
מברישים את חצאי הבצל בשמן זית ומבשלים על הגריל החם עדיין, עד שהם מתרככים והחוץ חרוך. לאחר שהתקרר מספיק לטיפול, חותכים לרצועות דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
בסיר כבד על אש גבוהה, מבשלים את קוביות הבייקון עד שהוא פריך ומעובד. מערבבים פנימה את רצועות הבצל והבורבון ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, ואז מערבבים פנימה את החמאה. מכסים ומבשלים במשך 30 דקות. מתבלים במעט חומץ בלסמי, הדיז ' ון, הרוזמרין והמלח. מורידים את המרמלדה מהאש ומסיימים בסירופ מייפל. שמור באזור חם לשרת (ניתן לעשות עד 2 ימים קדימה).
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
צווארי עוףצווארי עוף
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מניחים את ההמבורגרים על הלחמניות התחתונות, כף מעל מעט ריבה (דאגו לקבל הרבה רוטב) וכסו אותה..
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
אם זה לא נוטף על היד שלך, לא קיבלת מספיק רוטב שם תאכל את זה טיפש, תזדרז
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, חתוך לקוביותבייקון, חתוך לקוביות1דאש1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)4ריבס, קצוץ טרי או קפואחומץ בלסמיחומץ בלסמי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שומן ברווז (מגניב, מוצק אך מתכלה)שומן ברווז (מגניב, מוצק אך מתכלה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1sprigרוזמרין טרירוזמרין טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר בקר טחון (יחס 50/50 עם תכולת שומן של 11 עד 13 אחוז)בשר בקר טחון (יחס 50/50 עם תכולת שומן של 11 עד 13 אחוז)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טלה טחוןטלה טחון1דאששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואסירופ מייפלסירופ מייפל4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית, לצחצוחשמן זית, לצחצוח4בצל, חצויבצל, חצוי4ריבס, קצוץ טרי או קפואלחמניות שומשוםלחמניות שומשום1שאלוט, טחוןשאלוט, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'ון מחיטה מלאהחרדל דיז'ון מחיטה מלאה