אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, וופי דלעת פאי עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מדהים לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 340 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש ביצה, סוכר מגורען, חמאה ודלעת. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. עם ציון ספונקולרי של 24% , המנה הזו לא כל כך אדירה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פשטידות וופי דלעת , פשטידות וופי דלעת ופאי דלעת .
הוראות
1
מכינים את העוגיות: מרפדים 3 ניירות אפייה בנייר אפייה (או משתמשים ב-2 ניירות אפייה ואופים את העוגיות בקבוצות). מחממים את התנור ל-400 מעלות F. בעזרת מערבל סטנד מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצה ולאחר מכן את החלב והוניל.
מרכיבים שתצטרך
גבישי סוכר גסים, לקישוט
1 כף דלה מלח
5 כוסות גלידת קפה, מרוככת
1 כוס תמצית וניל
עם מיצים שנשמרו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
(רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
כתום והדבק צבע מאכל
3 ליטר תותים, קלופים
לתנור ההולנדי
2
מקציפים בקערה את הקמח, אבקת הקקאו, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לחומרים הרטובים, ומערבבים רק עד שהם מתאחדים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
אבקת קקאו
נקניק מרווה בתפזורת
צנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
ציוד שתשתמש בו
בערך 3 אונקיות קמח עוגה
רוטב עגבניות, רסק עגבניות או פסטה
3
זרוק 8 כדורים של בלילה, בערך 2 כפות כל אחד, על כל תבנית אפייה מוכנה, תוך מרחק של 3 סנטימטרים זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
כתום והדבק צבע מאכל
4
אופים עד שהשוליים מתייצבים אך העוגיות עדיין רכות, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות גלידת קפה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
לתנור ההולנדי
5
מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר 2 דקות על ניירות האפייה, לאחר מכן מעבירים לרשתות ומצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות גלידת קפה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
כתום והדבק צבע מאכל
לתנור ההולנדי
6
מכינים את המילוי: מקציפים את גבינת השמנת והחמאה בקערה קטנה עם מיקסר עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים לאט את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיכל 1 (4 אונקיות) תוספת קצפת קפואה, מופשרת
אוכמניות טריות ונענע ובננות פרוסות נוספות, לא חובה
עם מיצים שנשמרו
ציוד שתשתמש בו
תותים טריים, להגשה, לא חובה
רוטב עגבניות, רסק עגבניות או פסטה
7
מוסיפים את הדלעת, הקינמון והמלח ומקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
ספרינקטורס, אופציונלי
צנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
8
להרכבת הוויפי פאי, מורחים כף גדושה של מילוי על הצד השטוח של עוגייה וכריך עם עוגייה נוספת. חזור על הפעולה עם שאר העוגיות.
Vin Santo, Moscato ו-Ice Wine הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבליני אפייה ואגוזים, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לכם לפנק, יין קרח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Wine Sisterhood Magical Moscato. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-9 דולר.
Wine Sisterhood Magical Moscato
ניחוחות טעימים של אפרסקים חמים בקיץ עם אבק של גרידת לימון ואחריו סיומת פרחונית מתמשכת. קסום עם מטבח הודי, פונדו גבינה, טטרזין טורקיה ומסיבות מרפסת.